Catering in Zuid-holland

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online uw catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een super groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Zuid-holland
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hadden een evenement laten regelen door Happie Delivery . Ze hadden het prima geregeld. zeer vrolijk en kundig en het diner was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Meneer L. Kramers .

Heel erg bedankt! Het feestje was geweldig. De gasten waren helemaal happy. Tot volgend jaar. "

- Mevrouw Y. Jacobs .

Onze stichting heeft verleden week een Italiaans diner bij Happie Delivery geregeld. Het was top! Met de snelheid en de services hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Meneer J. Alaoui .

Catering in Zuid-holland bestellen doet heel Holland eenvoudig op het internet via Happie Delivery!

Deze prachtige stad kent altijd wat te doen. Zo kent deze plaats talloze festivals en een bruisende nachtleven die u gedurende het jaar kunt meemaken. In zo’n feestelijke gemeente, is het ook niet raar dat veel mensen en bedrijven op zoek zijn naar een cateringbedrijf voor hun Catering in Zuid-holland. Het maakt niet uit of u een bedrijfsevenement houdt of een particulier feestje houdt. Voor de beste catering uit uw streek belt u met Happie.

Hapjes en gerechten laten bezorgen voor jouw feestje of voor een zakelijke event, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Zuid-holland. In onze online bestelomgeving heeft u uw catering simpel geregeld. Maar welke mogelijke catering heeft Happie Delivery Catering allemaal? U bent aan het juiste adres voor geweldige middagmaaltijden, de allerbeste party snacks, de meest smaakvolle diners en zelfs de gezelligste BBQ party's, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot de schoonmaak. Ook de afwas wordt geregeld. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Catering in Zuid-holland nodig? Welke type wordt er allemaal geleverd?

Er zijn erg veel keuzes bij Happie . Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten maaltijden.

Lunch bestellen

De beste lunches laat je bezorgen door Happie Catering in Zuid-holland. Voor een ieder is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, verse rauwkost, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw lunchpakketten individueel laten verpakken. Zelfs als u uw lunches op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Happie Delivery Catering maakt uitsluitend gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij, net als velen, ons uiterste best voor een gezondere natuur.

High Tea 

Wilt u feestelijkers dan een alledaagse lunch, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse menus bommetje vol met zalige zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld makarons, cheesecake en heerlijke sandwiches met roomkaas. Te regelen voor grotere groepen of kleinere samenkomsten. Hebben jullie dieetwensen? Happie Delivery houdt er uiteraard rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volledig geen issue.

Buffetten

Buffeten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Zuid-holland haal je hier. Ons assortiment is gigantisch. U vindt van Mexicaanse maaltijden tot visbuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen maaltijden laten samenstellen. Zo bepaalt u geheel zelf welke maaltijden wij aan uw gasten presenteren.

BBQ catering

Ook zin in een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in Zuid-holland. Dit kan u helemaal door ons laten verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-pakket, of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar u op locatie komt. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s worden bezorgd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en authentieke borrelhapjes bestellen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Zuid-holland. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De hapjes worden bezorgd in alle steden van ons land.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Mediteraanse? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere menus vindt u altijd de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw event.

 

Jouw maaltijden warm laten bezorgen, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Zuid-holland kan uw maaltijden bezorgen waar, wanneer en hoe u dat wilt. Is het beter dat de producten gekoeld geleverd worden en dat u het zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo vindt u Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering in ons assortiment. Ook voor niet alledaagse catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Zuid-holland bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor originele  en lekkere catering. Online bestellen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!