Catering in Zeijen

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elk feest keuze uit een super groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Zeijen
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een BBQ-party geregeld via Happie Delivery . Het was top geregeld. zeer aardig en kundig en de catering was smaakvol. Ga zo door!. "

- Meneer N. Roedes .

Heel erg bedankt! Het event was om van te smullen. De gasten vonden het te smakelijk voor woorden. Graag tot snel. "

- Mevrouw W. Postma .

Onze school had verleden week een Spaans buffet bij Happie Delivery geregeld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de en de service hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Meneer I. El Morabet .

Catering in Zeijen bestellen doet heel Nederland eenvoudig online via Happie Delivery!

Deze unieke plaats kent altijd wat te doen. Zo kent deze plaats talloze festiviteiten en een gezellige uitgaanscentrum die u jaarlijks kunt doorstruinen. In zo’n actieve stad, is het ook niet raar dat veel mensen en bedrijven zoeken naar een cateraar voor hun Catering in Zeijen. Het maakt niet uit of u een zakelijk event host of een particulier feestje geeft. Voor de meest geweldige gerechten uit uw streek komt u bij Happie Delivery.

Hapjes en gerechten regelen voor jouw feestje of voor een zakelijke event, jubileum of zakelijke event doe je bij Happie Catering in Zeijen. Met onze online bestelomgeving heeft u uw favoriete gerechten snel voor elkaar. Maar wat voor gerechten heeft Happie allemaal? U bent aan het juiste adres voor zalige sandwiches en salades, de allerbeste party hapjes, de meest smakelijke avondmaaltijden, maar ook de gezelligste BBQ party's, waarbij u een echte grill-koning u alles uit handen laat nemen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en uiteindelijk weer tot de schoonmaak. Zelfs de vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch geweldig?

Catering in Zeijen nodig? Welke soorten wordt er allemaal geleverd?

Er zijn super veel keuzes bij Happie . Zo kunt u de volgende soorten catering bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De lekkerste middag maaltijden bestel je Happie Catering in Zeijen. Voor een ieder is er iets te vinden op onze site. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw middagmaaltijden individueel laten verpakken. Ook wanneer u uw lunchpakketten op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Happie Delivery Catering maakt alleen gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen wij, net als vele, voor een gezondere natuur.

High Tea 

Wilt u uitgebreiders dan een alledaagse middagmaaltijd, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes helemaal vol met zalige hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, boterkoek en heerlijke sandwiches met zalm. Te reserveren voor grote groepen of kleinere feestjes. Heeft u dieetwensen? Happie Delivery houdt er gewoon rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is helemaal geen moeite.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Zeijen haal je hier. De keuze op onze website is erg groot. U vindt van Aziatische menu’s tot soepbuffetten! Ook kunt u uw menu helemaal op maat bij ons regelen. Zo bepaalt u totaal zelf welk menu wij aan uw gasten bezorgen.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een super gezellig feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in Zeijen. Dit kan u geheel door ons laten verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-menu, of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar uw huis of werk komt. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s kunnen worden bezorgd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en originele borrelhapjes laten bezorgen doet heel Nederland in de webshop van Happie Delivery Catering in Zeijen. Met ons grote assortiment zorgen wij dat een ieder z’n favoriete hapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De fingerood worden bezorgd in heel Nederland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u altijd het tapas pakket dat perfect past bij uw event.

 

Uw gerechten op temperatuur laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Zeijen kan uw gerechten afleveren hoe, wanneer en waar u dat wilt. Is het beter dat de producten koud bezorgd worden en dat u het zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is bekend op elk culinair terrein Zo heeft u Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in ons assortiment. Ook voor originele catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Zeijen bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor originele  en lekkere catering. Online bestellen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!