Catering in Zegveld

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een extra groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Zegveld
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hadden een themafeest laten regelen door Happie Delivery . Het was goed georganiseerd. Het personeel is erg vrolijk en professioneel en de catering was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Meneer . Verstheen .

Super bedankt! Het event was geweldig. De medewerkers waren helemaal happy. Tot de volgende keer. "

- Meneer Y. Graaf .

Ons bedrijf heeft afgelopen week een Spaans buffet bij Happie Delivery besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de service en de smaak hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Mevrouw D. Idrissi .

Catering in Zegveld regelen doet heel Holland eenvoudig op het web via Happie Delivery!

Deze gezellige gemeente biedt altijd wat te ervaren. Zo zijn er in deze plaats vele festiviteiten en een spetterende nachtleven die u op uw dagje vrij kunt bezoeken. In zo’n actieve stad, is het ook niet raar dat velen zoekend zijn naar een cateringbedrijf voor hun Catering in Zegveld. Of u nu bedrijfsbijeenkomst host of een particulier feestje geeft. Voor de beste catering uit uw streek belt u met Happie Delivery.

Maaltijden bestellen voor jouw feestje of voor een zakelijke event, jubileum of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Catering in Zegveld. Via onze webwinkel heeft u uw lievelingsgerechten simpel geregeld. Maar welke heerlijke opties heeft Happie Delivery Catering allemaal? U kunt bij ons terecht voor heerlijke lunches, de meest unieke hapjes, de meest tongstrelende avondmaaltijden en zelfs de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het grillen en tenslotte weer tot het afbreken. Zowaar de afwas wordt gedaan. Dat klinkt toch perfect?

Catering in Zegveld nodig? Welke type wordt er allemaal bezorgd?

De webshop van Happie Delivery Catering staat helemaal vol met lekkernijen. Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten maaltijden.

Lunch bestellen

De verste middag maaltijden laat je bezorgen door Happie Catering in Zegveld. Voor allen zit er wel wat tussen. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw lunches individueel verpakken. Zelfs als u uw lunches op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk.Happie Delivery Catering maakt alleen gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij ook ons best voor een gezondere wereld.

High Tea 

Wilt u uniekers dan een gebruikelijke lunch, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse opties boordevol met zalige zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld brownies, scones en smakelijke ciabattas met zalm. Te reserveren voor grotere groepen of kleine ontmoetingen. Hebben jullie dieetwensen? Happie Delivery houdt er uiteraard rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is volledig geen issue.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Zegveld haal je hier. De keuze online is gigantisch. U vindt van Spaanse maaltijden tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u uw catering helemaal op maat bij ons regelen. Zo kiest u geheel zelf welk menu wij op uw bijeenkomst presenteren.

BBQ catering

Wilt u een zonnig feestje, buiten in de tuin? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Zegveld. Dat kunnen wij helemaal voor u regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het barbecue-menu, of dat u wilt dat er een BBQ-Kok naar u op locatie komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden geleverd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en originele borrelhapjes regelen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Zegveld. Met ons grote assortiment zorgen wij dat iedereen z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De borrelhapjes worden geleverd in elke provincie van Nederland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele menus vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat perfect past bij uw bijeenkomst.

 

Jouw maaltijden op temperatuur laten leveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Zegveld kan uw maaltijden afleveren wanneer, waar en hoe u dat wilt. Verlangt dat de producten koel geleverd worden en dat u het zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo heeft u Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering op onze website. Ook voor unieke catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Zegveld bestellen!

Happie Delivery staat garant voor authentieke  en smaakvolle catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!