Happie delivery, wie zijn wij?

 

Laten we kort beginnen, wij zijn een uniek fooddeliveryconcept in Zaandam. Bij ons zijn meerdere conceptkeukens aangesloten waarbij u alle gerechten kan combineren en die bij u thuis kan laten bezorgen.

 

Wij hebben in oplossingen gedacht om zo een geheel vernieuwend concept op te zetten. Aangezien wij puur gefocust zijn op het thuisbrengen van maaltijden hebben wij ook hier een streepje voor op de meeste bezorgrestaurants hier in de omgeving. Wij hebben een geheel nieuw logistieksysteem opgezet voor het thuisbezorgen van uw maaltijd.Zo rijden wij op de nieuwste elektrische fietsen, scooters en auto’s, de perfecte combinatie om uw maaltijd snel en warm bij u thuis te bezorgen.

 

Wij maken gebruik van de nieuwste disposables die geheel biologisch zijn en waarbij de focus ligt op het verbeteren van het milieu. Zo doen wij zaken met Paardekooper en hebben wij een gehele bamboeverpakkingslijn (het nieuwste soort verpakkingen). Waarom wij gekozen hebben voor bamboe? Bamboe groeit ontzettend snel en is geheel biologisch afbreekbaar, zo worden er geen bomen gekapt en werken wij mee om de plasticsoep te verminderen.

 

Wij hanteren een kwaliteitssysteem in de keuken voor duurzame producten. Wij werken met verse producten en betalen graag een beetje meer voor kwaliteitsproducten zodat u ook verzekerd kan zijn van een goeie maaltijd.

 

Wij halen onze energie voor ons gebouw bij Engie vandaan en hebben ook een groencertificaat van hun ontvangen. Daarnaast letten wij zoveel mogelijk op ons verbruik om zo bij te dragen aan een beter klimaat. In de toekomst zijn wij van plan om ons gebouw energieneutraal te maken.

 

Wij hanteren verschillende keukenconcepten, hierbij letten wij vooral op wat de consument wilt, de concepten zijn continue in ontwikkeling. Hierdoor kunt u ook steeds nieuwe gerechten vinden op onze website.

 

Kortom heerlijke thuisbezorgdmaaltijden zonder schuldgevoel!

Contactinformatie

Sluispolderweg 11A21
1505HJ Zaandam
Nederland

075 615 42 87
info@happiedelivery.nl


Voor wie er meer wilt weten over de huidige restaurants!

 

Happie SOUL FOOD:

Verantwoorde quilty pleasures met een geluksmomentje voor de ziel.
In deze keuken staat de muziek van Otis Redding de gehele dag te draaien en wordt alles met liefde en passie bereidt. Probeer bijvoorbeeld eens hun unieke burger die helemaal zelf samen te stellen valt met diverse toppings of de malse spareribs die zo van het bot vallen.

Happie PIATTI:

De Italiaanse zon en het prachtige landschap kunnen ze helaas niet naar uw huis halen, maar de Italiaanse smaak brengen ze moeiteloos tot aan uw eettafel.  De keuken is geïnspireerd door verschillende provincies in Italië. Naaste de echte klassieke pasta’s serveren zij authentieke Italiaanse gerechten die u in Nederland bijna niet kunt vinden, zoals de Melanzane en de Rotolo. Probeer ze snel en haal het echte Italië bij u in huis!

Happie VEGA(N):

Bij Happie vega(n) willen ze graag bewijzen dat Vega(n) eten ook heel erg lekker kan zijn. Er wordt creatief gebruik gemaakt van Superfoods en de nieuwe ontwikkelingen op de Vega(n) markt.
Probeer bijvoorbeeld eens de zoete aardappelfrites met de Vegan Mayo!