Catering in Woudenberg

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elk feest keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Woudenberg
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hadden een bijeenkomst geregeld via Happie Delivery . Het was goed georganiseerd. zeer aardig en kundig en het eten was smaakvol. Ga zo door!. "

- Meneer M. Vogelaar .

Thanks dames en heren! De bijeenkomst was geweldig. De studenten waren helemaal happy. Graag tot snel. "

- Mevrouw W. Bos .

Ik had verleden week een Spaans menu bij Happie Delivery geregeld. Het was top! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Mevrouw H. Alaoui .

Catering in Woudenberg laten bezorgen doet heel Holland simpel online via Happie Delivery!

Deze unieke plaats kent altijd wat te doen. Zo kent deze plaats vele evenementen en een bruisende centrum die u door het jaar heen kunt meemaken. Met zoveel leuke activiteiten, is het ook niet raar dat veel mensen zoekend zijn naar een online maaltijdbereider voor hun Catering in Woudenberg. Of u nu een zakelijk feestje houdt of een prive feestje viert. Voor de beste maaltijden uit uw streek belt u met Cateraar Happie Delivery.

Catering bestellen voor bijvoorbeeld een verjaardag, babyshower of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Catering in Woudenberg. Met onze webwinkel heeft u uw catering snel voor elkaar. Maar wat voor gerechten kunt u allemaal bestellen? U bent aan het juiste adres voor zalige middagmaaltijden, de allerbeste fingerfood, de meest smaakvolle avondmaaltijden, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een echte grill-koning u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot de schoonmaak. Ook de vuile vaat wordt geregeld. Dat is toch super?

Catering in Woudenberg nodig? Welke soorten wordt er allemaal geleverd?

De webwinkel van Happie staat tot de nok toe vol met lekkernijen. Zo kunt u kiezen uit de volgende type maaltijden.

Lunch bestellen

De lekkerste middag maaltijden laat je bezorgen door Happie Catering in Woudenberg. Voor iedereen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, knapperige salades, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw lunchpakketten per persoon laten verpakken. Ook wanneer u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Wij maken uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen ook wij voor een fijnere wereld.

High Tea 

Heeft u uw zinnen gezet op iets authentiekers dan een alledaagse lunch, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes helemaal vol met zalige zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld brownies, cheesecake en knapperige broodjes met carpaccio. Te reserveren voor grotere groepen of kleinere recepties. Hebben jullie dieetwensen? Happie houdt er absoluut rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is compleet geen obstakel.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Woudenberg ,durven wij wel te zeggen. Ons assortiment is gigantisch. U vindt van Hollandse maaltijden tot soepbuffetten! Tevens, kunt u uw menu geheel op maat bij ons regelen. Zo bepaalt u totaal zelf welk menu wij op uw event bezorgen.

BBQ catering

Ook zin in een super gezellig feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in Woudenberg. Dat kunnen wij volledig voor u verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het barbecue-menu, of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar uw locatie komt. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues worden bezorgd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en authentieke hapjes bestellen doet heel Holland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Woudenberg. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder z’n favoriete hapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De hapjes worden bezorgd in elke provincie van Holland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat perfect past bij uw bijeenkomst.

 

Jouw maaltijden op temperatuur laten afleveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Woudenberg kan uw producten bezorgen waar, wanneer en hoe u dat wilt. Is het beter dat de maaltijden koud geleverd worden en dat u het zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo bestaat ons assortiment uit Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in onze arrangementen. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Woudenberg bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor authentieke  en lekkere catering. Online bestellen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!