De beste catering in Wormer

Wanneer u een groot bedrijf heeft, is het natuurlijk logisch dat u uw medewerkers eens een goede lunch wilt geven. Wellicht zijn er belangrijke vergaderingen die de hele dag duren en dan is het goed om eens te denken aan catering in Wormer door ons, Happie Delivery. U kunt bij ons heerlijke broodjes bestellen en uiteraard zijn er ook andere opties. Denk bijvoorbeeld aan een salade of een soep. Niet iedereen eet graag brood en u moet er natuurlijk wel voor zorgen dat u iets heeft voor alle medewerkers. Steeds meer mensen kiezen voor een goede lunch bij onze catering in Wormer.

Catering Wormer

Altijd de beste kwaliteit bij onze catering in Wormer

Wilt u ook kunnen genieten van de beste kwaliteit op het gebied van eten? Wij van Happie Delivery regelen ook uw catering in Wormer. U kunt namelijk zelf beslissen wat u precies wilt hebben. Kies bijvoorbeeld ook vegetarische broodjes of pas het beleg aan. Het is natuurlijk de bedoeling dat u het eten krijgt waar u van houdt. Op onze website is een goed overzicht van de mogelijkheden opgenomen en wanneer u speciale wensen heeft voor een goede bedrijfslunch, kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder om een hele goede lunch voor meerdere personen samen te stellen.

Gemakkelijk een keuze maken

Bestelt u een buffet voor uw werknemers bij onze catering in Wormer? Dan kunt u zich rustig bezig blijven houden met de vergaderingen. Alles wordt namelijk helemaal voor u klaargezet, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Is dat niet handig? Op het moment dat u wilt gaan eten staat alles al helemaal klaar en kunt u meteen aan tafel gaan. Kijk dus eens op onze website en bel om de opties te bespreken. Mail nu naar info@happiedelivery.nl of bel ons op 06 39 21 58 61.

Contactinformatie

Sluispolderweg 11A21
1505HJ Zaandam
Nederland

E-mail: info@happiedelivery.nl