Catering in Witharen

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een super groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Witharen
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hadden een feest laten regelen door Happie Delivery . Het was top geregeld. Het personeel is zeer aardig en professioneel en de catering was erg lekker. Ga zo door!. "

- Mevrouw C. Slooten .

Thanks dames en heren! De bedrijfsborrel was zeer geslaagd. Onze feestgangers vonden het super gezellig. Snel nog eens doen :D. "

- Meneer A. Van der Linden .

Ik had van het weekend een Spaans diner bij Happie Delivery besteld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de en de service hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Mevrouw S. Ait Haddou .

Catering in Witharen bestellen doet heel Holland eenvoudig op het web via Happie Delivery!

Die prachtige plaats heeft veel leuks om mee te maken. Zo geniet deze plaats vele festiviteiten en een gezellige nachtleven die u op uw dagje vrij kunt beleven. Met zoveel leuke festiviteiten, is het dan ook niet vreemd dat veel particulieren en bedrijven op zoek zijn naar een online traiteur voor hun Catering in Witharen. Of u nu een zakelijk feestje organiseert of een particulier feestje houdt. Voor de meest zalige maaltijden uit uw streek gaat u naar Happie.

De beste gerechten laten bezorgen voor jouw feestje of voor een zakelijke bijeenkomst, babyshower of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Witharen. In onze online winkel heeft u uw catering gemakkelijk geregeld. Maar wat voor gerechten heeft Happie Delivery allemaal? U zit hier helemaal goed voor zalige sandwiches en salades, de meest unieke party hapjes, de meest smaakvolle diners, maar ook de meest malse BBQ’s, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en uiteindelijk weer tot het opruimen. Ook de vuile vaat wordt gedaan. Dat is toch als muziek in de oren?

Catering in Witharen nodig? Welke type kunt u laten bezorgen?

De webwinkel van Happie Delivery Catering staat boordevol met lekkernijen. Zo kunt u de volgende type catering bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De verste middag maaltijden laat je regelen Happie Catering in Witharen. Voor een ieder is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, verse salades, warme snacks, en zelfs diverse candybars. U kunt uw lunches per persoon laten verpakken. Zelfs wanneer u uw middagmaaltijden op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk.Happie Delivery maakt alleen gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij, net als velen, ons best voor een gezondere wereld.

High Tea 

Heeft u zin in iets luxers dan een alledaagse lunch, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse opties boordevol met lekkere hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld brownies, boterkoek en uitgebreide ciabattas met carpaccio. Te laten bezorgen voor grotere groepen of kleine bijeenkomsten. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie Delivery houdt er natuurlijk rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volkomen geen moeite.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Witharen ,durven wij wel te zeggen. De keuze op onze website is enorm. U vindt van Aziatische maaltijden tot visbuffetten! Daarnaast kunt u uw menu helemaal op maat bij ons regelen. Zo kiest u totaal zelf welke maaltijden wij aan uw gasten bezorgen.

BBQ catering

Wilt u een zonnig feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in Witharen. Dit kan u geheel door ons laten regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-pakket, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar uw locatie komt. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en authentieke hapjes regelen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Witharen. Met ons grote assortiment zorgen wij dat een ieder lievelings borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De hapjes worden geleverd in elke provincie van Holland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze fenomenale Mediteraanse? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele menus vindt u ten alle tijden de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Jouw maaltijden op temperatuur laten bezorgen, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Witharen kan uw maaltijden bezorgen waar, wanneer en hoe u dat wilt. Verlangt dat de catering koel geleverd worden en dat u deze zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo hebben wij Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in onze webshop. Ook voor unieke catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Witharen bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor unieke  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!