Catering in Winterswijk Corle

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke bijeenkomst keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een feest laten regelen door Happie Delivery Catering. Ze hadden het top geregeld. Het team van Happie was erg enthousiast en kundig en het diner was zalig. Ga zo door!. "

- Meneer V. Verstheen .

Heel erg bedankt! Het event was geweldig. De studenten waren enorm tevreden. We zien jullie snel. "

- Meneer T. Postma .

Onze school heeft afgelopen week een Mexicaans menu bij Happie Delivery geregeld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de en de service hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Meneer S. Alaoui .

Catering in Winterswijk Corle laten bezorgen doet heel Holland eenvoudig op het web via Happie Delivery!

Die prachtige gemeente kent altijd wat te doen. Zo kent deze plaats tal van events en een spetterende centrum die u door het jaar heen kunt bezoeken. In zo’n feestelijke gemeente, is het dan ook niet vreemd dat veel mensen zoekend zijn naar een maaltijdbereider voor hun Catering in Winterswijk Corle. Het maakt niet uit of u een bedrijfsevent houdt of een particulier feestje geeft. Voor de meest geweldige maaltijden uit uw streek komt u bij Happie Delivery.

Maaltijden bestellen voor jouw feestje of voor een bedrijfsbijeenkomst, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery Catering in Winterswijk Corle. Met onze online bestelomgeving heeft u uw catering simpel voor elkaar. Maar welke heerlijke opties kunt u allemaal bestellen? U kunt bij ons terecht voor zalige sandwiches en salades, de meest originele borrelhapjes, de meest smakelijke buffetten en zelfs de gezelligste BBQ party's, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok u alles uit handen laat nemen. Van het aansteken van de BBQ tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot de schoonmaak. Zelfs de vaat wordt gedaan. Dat is toch super?

Catering in Winterswijk Corle nodig? Welke soorten kunt u laten bezorgen?

Het assortiment van Happie Delivery is heel erg breed. Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten gerechten.

Lunch bestellen

De lekkerste lunches bestel je Happie Catering in Winterswijk Corle. Voor iedereen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse salades, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw lunches per persoon verpakken. Zelfs wanneer u uw lunchpakketten op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Happie maakt uitsluitend gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen ook wij voor een fijnere wereld.

High Tea 

Heeft u behoefte aan iets uitgebreiders dan een gewone middagmaaltijd, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse pakketten boordevol met heerlijke zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld makarons, cheesecake en uitgebreide ciabattas met humus. Te reserveren voor grote groepen of kleinere ontmoetingen. Hebben jullie dieetwensen? Happie houdt er gewoon rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is totaal geen obstakel.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Winterswijk Corle haal je hier. De keuze online is gigantisch. U vindt van Hollandse menu’s tot visbuffetten! Daarnaast kunt u uw catering helemaal op maat bij ons bestellen. Zo bepaalt u compleet zelf welke lekkernijen wij op uw bijeenkomst leveren.

BBQ catering

Houdt u van een echt zomers feestje, onder de volle zon? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Winterswijk Corle. Dat kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-menu, of dat u ook een BBQ-meester wilt laten komen. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en unieke hapjes bestellen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Winterswijk Corle. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De borrelhapjes worden geleverd in heel Nederland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele menus vindt u altijd de tapas catering dat perfect past bij uw event.

 

Uw maaltijden warm laten bezorgen, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Winterswijk Corle kan uw producten afleveren waar, wanneer en hoe u dat wilt. Is het beter dat de catering koud geleverd worden en dat u deze zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo heeft u Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in onze arrangementen. Ook voor niet alledaagse catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Winterswijk Corle bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor unieke  en lekkere catering. Online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!