Catering in Winkel

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke bijeenkomst keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Winkel
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hadden een BBQ-party laten organiseren door Happie Delivery . Het was goed georganiseerd. zeer enthousiast en kundig en de catering was erg lekker. Ga zo door!. "

- Mevrouw V. Angelus .

Thanks dames en heren! Het evenement was fantastisch. De teams waren helemaal happy. Graag tot snel. "

- Mevrouw Y. Jacobs .

Onze school heeft van het weekend een Spaans diner bij Happie Delivery geregeld. Het was top! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Meneer . Idrissi .

Catering in Winkel bestellen doet heel Nederland gemakkelijk online via Happie Delivery!

Die prachtige gemeente kent altijd wat te doen. Zo heeft u in deze plaats tal van festivals en een spetterende centrum die u door het jaar heen kunt doorstruinen. Met zoveel leuks te doen, is het ook niet raar dat velen zoeken naar een cateringbedrijf voor hun Catering in Winkel. Of u nu een zakelijk evenement organiseert of een prive feestje geeft. Voor de meest zalige catering uit uw streek neemt u contact op met Happie Delivery Catering.

De beste gerechten boeken voor jouw feestje of voor een bedrijfsbijeenkomst, babyshower of zakelijke event doe je bij Happie Catering in Winkel. Via onze webshop heeft u uw catering simpel geregeld. Maar wat voor gerechten heeft Happie Delivery allemaal? U zit hier helemaal goed voor zalige middagmaaltijden, de meest unieke fingerfood, de meest smaakvolle buffetten en zelfs de meest malse BBQ’s, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en als laatst weer tot de schoonmaak. Zelfs de afwas wordt geregeld. Dat is toch geweldig?

Catering in Winkel nodig? Welke type wordt er allemaal geleverd?

De webshop van Happie Delivery staat boordevol met lekkernijen. Zo kunt u de volgende soorten gerechten bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De verste lunches laat je regelen Happie Catering in Winkel. Voor iedereen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse salades, warme broodjes, en zelfs diverse zoetigheden. U kunt uw middagmaaltijden individueel laten verpakken. Zelfs als u uw lunchpakketten bij verschillende mensen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Happie maakt uitsluitend gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen ook wij voor een gezondere wereld.

High Tea 

Wilt u feestelijkers dan een gewone middagmaaltijd, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes boordevol met heerlijke hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld tiramisu, scones en knapperige sandwiches met roomkaas. Te bestellen voor grote groepen of kleinere recepties. Hebben jullie dieetwensen? Wij houden er natuurlijk rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is helemaal geen issue.

Buffetten

Buffeten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Winkel haal je hier. De keuze online is reuze. U vindt van Spaanse maaltijden tot visbuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen catering laten samenstellen. Zo kiest u totaal zelf welk menu wij op uw bijeenkomst bezorgen.

BBQ catering

Houdt u van een echt zomers feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering in Winkel. Dat kunnen wij helemaal voor u regelen. Of u nu gaat voor alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-koning wilt boeken. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en originele borrelhapjes regelen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Winkel. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder z’n favoriete hapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De borrelhapjes worden geleverd in alle steden van Nederland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele menus vindt u altijd de tapas catering dat perfect past bij uw feestje.

 

Jouw gerechten op temperatuur laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Winkel kan uw gerechten afleveren wanneer, waar en hoe u dat wilt. Is het beter dat de catering koud bezorgd worden en dat u deze zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm wordt bezorgd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is van alle marken thuis Zo bestaat ons assortiment uit Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering in onze webshop. Ook voor niet alledaagse catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Winkel bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor authentieke  en tongstrelende catering. Online bestellen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!