Catering in Wijk en Aalburg

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een feest laten organiseren door Happie Delivery Catering. Het was goed geregeld. Het team van Happie is zeer aardig en kundig en de hapjes was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw V. Verstheen .

Heel erg bedankt! Het evenement was fantastisch. De medewerkers vonden het te smakelijk voor woorden. Tot volgend jaar. "

- Mevrouw Y. Huijsman .

Onze stichting heeft afgelopen week een Italiaans menu bij Happie Delivery geregeld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de service en de smaak hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Meneer A. Alaoui .

Catering in Wijk en Aalburg regelen doe je eenvoudig op het internet via Happie Delivery!

Deze buitengewone gemeente kent altijd wat te doen. Zo zijn er in deze plaats tal van evenementen en een bruisende nachtleven die u gedurende het jaar kunt meemaken. Met zoveel leuke activiteiten, is het dan ook niet vreemd dat velen op zoek zijn naar een online traiteur voor hun Catering in Wijk en Aalburg. Of u nu een zakelijk evenement host of een particulier feestje geeft. Voor de meest tongstrelende maaltijden uit uw streek gaat u naar Happie Delivery Catering.

Catering boeken voor bijvoorbeeld een trouwerij, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Wijk en Aalburg. In onze webshop heeft u uw favoriete gerechten in een handomdraai besteld. Maar wat voor gerechten heeft Happie Delivery allemaal? U zit hier helemaal goed voor heerlijke lunches, de meest unieke hapjes, de meest smakelijke avondmaaltijden, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het grillen en als laatst weer tot het afbreken. Ook de vuile vaat wordt geregeld. Dat klinkt toch geweldig?

Catering in Wijk en Aalburg nodig? Welke soorten bezorgen wij allemaal?

De online winkel van Cateraar Happie Delivery staat bomvol met heerlijkheden. Zo heeft u keuze uit de volgende soorten maaltijden.

Lunch bestellen

De verste lunches regel je bij Happie Catering in Wijk en Aalburg. Voor allen is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. U kunt uw lunches individueel laten verpakken. Zelfs wanneer u uw lunchpakketten op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Wij maken uitsluitend gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen ook wij voor een fijnere wereld.

High Tea 

Wilt u uitgebreiders dan een zo’n gangbare middagmaaltijd, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse pakketten bommetje vol met zalige hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld brownies, scones en heerlijke broodjes met humus. Te reserveren voor grotere groepen of kleinere samenkomsten. Hebben jullie dieetwensen? Happie houdt er uiteraard rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is volkomen geen obstakel.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Wijk en Aalburg ,durven wij wel te zeggen. De keuze in ons menu is reuze. U vindt van Hollandse maaltijden tot saladebuffetten! Tevens, kunt u uw maaltijden geheel op maat bij ons bestellen. Zo kiest u totaal zelf welke maaltijden wij op uw bijeenkomst bezorgen.

BBQ catering

Houdt u van een zonnig feestje, onder de volle zon? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Wijk en Aalburg. Dat kunnen wij geheel voor u verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-Kok wilt laten komen. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en ambachtelijke hapjes regelen doet heel Nederland in de webshop van Happie Delivery Catering in Wijk en Aalburg. Met ons grote assortiment zorgen wij dat een ieder lievelings borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De fingerood worden bezorgd in heel Nederland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere menus vindt u altijd de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw feestje.

 

Uw gerechten op temperatuur laten leveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Wijk en Aalburg kan uw producten bezorgen waar, wanneer en hoe u dat uitkomt. Verlangt dat de producten koel geleverd worden en dat u het zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm bezorgd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo heeft u Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering in onze webshop. Ook voor originele catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Wijk en Aalburg bestellen!

Happie Delivery staat garant voor authentieke  en tongstrelende catering. Online bestellen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!