Catering in Wezup

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online uw catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Wezup
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hebben een bijeenkomst geregeld via Happie Delivery . Ze hadden het prima georganiseerd. Het team van Happie was erg enthousiast en kundig en het eten was smaakvol. Ga zo door!. "

- Meneer V. Roedes .

Thanks dames en heren! Het bedrijfsfeest was geweldig. De gasten vonden het enorm leuk. Tot de volgende keer. "

- Meneer W. Bos .

Ons bedrijf heeft van het weekend een Mexicaans menu bij jullie besteld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de en de service hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Meneer H. el Yousfi .

Catering in Wezup laten bezorgen doet heel Holland eenvoudig op het internet via Happie Delivery!

Die unieke gemeente heeft veel leuke activiteiten om mee te maken. Zo heeft u in deze plaats vele bezienswaardigheden en een bruisende uitgaanscentrum die u gedurende het jaar kunt bezoeken. In zo’n feestelijke gemeente, is het dan ook niet vreemd dat veel particulieren en bedrijven zoeken naar een cateraar voor hun Catering in Wezup. Het maakt niet uit of u een zakelijk evenement host of een prive feestje geeft. Voor de meest tongstrelende catering uit uw streek belt u met Cateraar Happie Delivery.

Maaltijden regelen voor jouw feestje of voor een bedrijfsbijeenkomst, jubileum of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Wezup. Met onze webshop heeft u uw catering in een handomdraai geregeld. Maar welke mogelijke catering heeft Happie allemaal? U bent aan het juiste adres voor heerlijke lunches, de meest originele borrelhapjes, de meest smaakvolle diners en zelfs de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een echte grill-koning u alles uit handen laat nemen. Van het aansteken van de BBQ tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot het afbreken. Ook de vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch geweldig?

Catering in Wezup nodig? Welke soorten kunt u laten leveren?

Er zijn super veel opties bij Happie Delivery Catering . Zo kunt u de volgende soorten gerechten bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De verste lunches laat je regelen Happie Catering in Wezup. Voor iedereen is er iets te vinden op onze site. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw lunches per persoon verpakken. Zelfs als u uw lunches bij verschillende mensen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Happie Delivery Catering maakt alleen gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij, net als velen, ons best voor een fijnere wereld.

High Tea 

Heeft u voorkeur voor iets authentiekers dan een normale middagmaaltijd, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse menus boordevol met lekkere hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld makarons, scones en knapperige broodjes met humus. Te reserveren voor grotere groepen of kleine recepties. Heeft u dieetwensen? Happie Delivery houdt er vanzelfsprekend rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is volledig geen moeite.

Buffetten

Buffeten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Wezup ,kan je wel zeggen. De keuze online is reuze. U vindt van Spaanse maaltijden tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen catering laten samenstellen. Zo kiest u compleet zelf welk menu wij aan uw gasten presenteren.

BBQ catering

Wilt u een super gezellig feestje, onder de volle zon? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Wezup. Dit kan u geheel door ons laten verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-pakket, of dat u wilt dat er een BBQ-Kok naar uw huis of werk komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en unieke borrelhapjes laten bezorgen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Wezup. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder z’n favoriete hapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De hapjes worden bezorgd in elke provincie van Holland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Mediteraanse? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere menus vindt u altijd het tapas pakket dat perfect past bij uw event.

 

Uw producten op temperatuur laten leveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Wezup kan uw producten bezorgen hoe, wanneer en waar u dat uitkomt. wilt dat de maaltijden koud bezorgd worden en dat u deze zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is van alle marken thuis Zo hebben wij Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering in onze webshop. Ook voor originele catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Wezup bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor unieke  en smaakvolle catering. Online bestellen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!