Catering in Westvoorne

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke bijeenkomst keuze uit een super groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Westvoorne
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een evenement geregeld via Happie Delivery . Het was goed geregeld. Het personeel is zeer vrolijk en kundig en het eten was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw Z. Kramers .

Thanks dames en heren! Het bedrijfsfeest was zeer geslaagd. De medewerkers vonden het super gezellig. Tot de volgende keer. "

- Mevrouw W. Huijsman .

Onze school had van het weekend een Aziatisch buffet bij Happie Delivery geregeld. Het was top! Met de snelheid en de services hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Meneer I. el Yousfi .

Catering in Westvoorne laten leveren doet heel Holland simpel op het internet via Happie Delivery!

Die buitengewone stad heeft veel leuke activiteiten te bieden. Zo geniet deze plaats tal van festivals en een gezellige uitgaanscentrum die u op uw dagje vrij kunt meemaken. In zo’n feestelijke gemeente, zal het dan ook niet verbazen dat veel particulieren en bedrijven zoekend zijn naar een cateringbedrijf voor hun Catering in Westvoorne. Of u nu zakelijke bijeenkomst host of een particulier feestje houdt. Voor de beste catering uit uw streek komt u bij Happie Delivery Catering.

De beste gerechten boeken voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, jubileum of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Catering in Westvoorne. Via onze online winkel heeft u uw catering simpel geregeld. Maar wat voor gerechten kunt u allemaal bestellen? U bent aan het juiste adres voor heerlijke lunches, de allerbeste fingerfood, de meest smaakvolle buffetten en zelfs de gezelligste BBQ party's, waarbij u een echte grill-koning u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het grillen en tenslotte weer tot de schoonmaak. Ook de vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch geweldig?

Catering in Westvoorne nodig? Welke type kunt u laten leveren?

Er zijn erg veel opties bij Happie Delivery Catering . Zo kunt u de volgende soorten gerechten bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De beste lunches laat je regelen Happie Catering in Westvoorne. Voor iedereen is er iets te vinden op onze site. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw lunchpakketten per persoon laten verpakken. Ook als u uw middagmaaltijden bij verschillende mensen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Wij maken uitsluitend gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen wij, net als vele, voor een gezondere wereld.

High Tea 

Heeft u trek in iets authentiekers dan een ordinaire lunch, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse keuzes bommetje vol met heerlijke zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld tiramisu, scones en heerlijke ciabattas met humus. Te laten bezorgen voor grotere groepen of kleine samenkomsten. Hebben jullie dieetwensen? Wij houden er absoluut rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is volledig geen probleem.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Westvoorne ,durven wij wel te zeggen. De keuze in ons menu is reuze. U vindt van Spaanse menu’s tot visbuffetten! Daarnaast kunt u uw gerechten helemaal op maat bij ons regelen. Zo bepaalt u helemaal zelf welk menu wij aan uw gasten presenteren.

BBQ catering

Ook zin in een zonnig feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in Westvoorne. Dat kunnen wij helemaal voor u verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het barbecue-pakket, of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar uw locatie komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s worden geleverd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en unieke borrelhapjes bestellen doet heel Nederland in de webshop van Happie Delivery Catering in Westvoorne. Met ons grote assortiment zorgen wij dat een ieder z’n favoriete hapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De borrelhapjes worden bezorgd in alle steden van Holland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele menus vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat perfect past bij uw feestje.

 

Uw catering op temperatuur laten bezorgen, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Westvoorne kan uw gerechten bezorgen hoe, wanneer en waar u dat uitkomt. Is het beter dat de producten koel bezorgd worden en dat u deze zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is van alle marken thuis Zo heeft u Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering in onze webshop. Ook voor unieke catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Westvoorne bestellen!

Happie Delivery staat voor unieke  en tongstrelende catering. Online bestellen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!