Catering in Westerhaar-Vriezenveensewijk

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online uw catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hadden een evenement laten regelen door Happie Delivery . Het was prima geregeld. Het personeel was erg aardig en kundig en de hapjes was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Mevrouw X. Kramers .

Super bedankt! Het feestje was om van te smullen. De medewerkers vonden het super gezellig. We zien jullie snel. "

- Meneer Y. Graaf .

Onze stichting had verleden week een Spaans buffet bij jullie besteld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de service en de smaak hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Meneer P. Alaoui .

Catering in Westerhaar-Vriezenveensewijk laten bezorgen doet heel Nederland eenvoudig online via Happie Delivery!

Die prachtige stad heeft veel leuke activiteiten om mee te maken. Zo zijn er in deze plaats talloze festiviteiten en een gezellige centrum die u op uw vrije dagen kunt beleven. Met zoveel leuks te doen, zal het dan ook niet verbazen dat velen op zoek zijn naar een traiteur voor hun Catering in Westerhaar-Vriezenveensewijk. Het maakt niet uit of u een bedrijfsevenement organiseert of een particulier feestje viert. Voor de beste maaltijden uit uw streek neemt u contact op met Happie Delivery Catering.

Maaltijden regelen voor jouw feestje of voor een zakelijke event, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Westerhaar-Vriezenveensewijk. Via onze webwinkel heeft u uw catering in een handomdraai geregeld. Maar welke mogelijke catering heeft Happie allemaal? U bent aan het juiste adres voor heerlijke middagmaaltijden, de beste borrelhapjes, de meest tongstrelende diners, maar ook de gezelligste BBQ party's, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het grillen en tenslotte weer tot de schoonmaak. Ook de vaat wordt gedaan. Dat is toch perfect?

Catering in Westerhaar-Vriezenveensewijk nodig? Welke soorten leveren wij allemaal?

Het assortiment van Happie Delivery Catering is heel erg breed. Zo kunt u kiezen uit de volgende type maaltijden.

Lunch bestellen

De lekkerste middag maaltijden bestel je Happie Catering in Westerhaar-Vriezenveensewijk. Voor iedereen staat er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw lunchpakketten per persoon laten verpakken. Ook wanneer u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Wij maken alleen gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen ook wij voor een gezondere wereld.

High Tea 

Heeft u uw zinnen gezet op iets uitgebreiders dan een gewone lunch, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse menus boordevol met heerlijke hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld makarons, scones en heerlijke ciabattas met humus. Te bestellen voor grote groepen of kleinere samenkomsten. Hebben jullie dieetwensen? Wij houden er uiteraard rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is volledig geen moeite.

Buffetten

Buffeten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Westerhaar-Vriezenveensewijk ,durven wij wel te zeggen. De keuze online is reuze. U vindt van Italiaanse menu’s tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u uw catering geheel op maat bij ons regelen. Zo bepaalt u compleet zelf welke maaltijden wij op uw event serveren.

BBQ catering

Houdt u van een super gezellig feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering in Westerhaar-Vriezenveensewijk. Dit kan u helemaal door ons laten regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het barbecue-pakket, of dat u wilt dat er een BBQ-Kok naar u op locatie komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden geleverd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en unieke hapjes bestellen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Westerhaar-Vriezenveensewijk. Met onze brede keuze zorgen wij dat iedereen lievelings hapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De hapjes worden bezorgd in geheel Holland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze fenomenale Mediteraanse? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere menus vindt u ten alle tijden de tapas catering dat perfect past bij uw event.

 

Jouw producten op temperatuur laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Westerhaar-Vriezenveensewijk kan uw gerechten bezorgen hoe, wanneer en waar u dat wilt. Verlangt dat de producten koel bezorgd worden en dat u het zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is van alle marken thuis Zo hebben wij Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in ons assortiment. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Westerhaar-Vriezenveensewijk bestellen!

Happie Delivery staat voor authentieke  en tongstrelende catering. Online bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!