Catering in West-Graftdijk

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elk feest keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in West-Graftdijk
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hadden een themafeest geregeld via Happie Delivery Catering. Het was goed georganiseerd. erg aardig en professioneel en de catering was zalig. Ga zo door!. "

- Meneer Z. Essenlaar .

Heel erg bedankt! De bijeenkomst was zeer geslaagd. De medewerkers waren enorm tevreden. Snel nog eens doen :D. "

- Meneer W. Huijsman .

De vereniging heeft afgelopen week een Mexicaans diner bij Happie Delivery besteld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de en de service hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Meneer G. El Morabet .

Catering in West-Graftdijk regelen doe je eenvoudig op het internet via Happie Delivery!

Die gezellige gemeente biedt altijd wat te ervaren. Zo geniet deze plaats tal van bezienswaardigheden en een bruisende centrum die u op uw dagje vrij kunt beleven. In zo’n feestelijke gemeente, verbaast het u vast niet dat veel mensen zoekend zijn naar een cateringbedrijf voor hun Catering in West-Graftdijk. Het maakt niet uit of u een bedrijfsevent houdt of een particulier feestje houdt. Voor de lekkerste maaltijden uit uw streek gaat u naar Happie Delivery.

Maaltijden bestellen voor bijvoorbeeld een trouwerij, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in West-Graftdijk. In onze online bestelomgeving heeft u uw favoriete gerechten in een handomdraai geregeld. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U zit hier helemaal goed voor zalige lunches, de meest unieke hapjes, de meest tongstrelende diners en zelfs de meest malse BBQ’s, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en als laatst weer tot het afbreken. Ook de vuile vaat wordt geregeld. Dat is toch geweldig?

Catering in West-Graftdijk nodig? Welke type kunt u laten bezorgen?

Er zijn ongelofelijk veel opties bij Happie . Zo kunt u de volgende soorten maaltijden bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De beste lunches laat je regelen Happie Catering in West-Graftdijk. Voor iedereen zit er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit diverse broodjes, verse rauwkost, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw lunchpakketten per persoon verpakken. Zelfs als u uw middagmaaltijden bij verschillende mensen wilt laten bezorgen, dan is dat mogelijk.Wij maken alleen gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen ook wij voor een fijnere wereld.

High Tea 

Wilt u luxers dan een normale middagmaaltijd, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse pakketten helemaal vol met heerlijke hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, cheesecake en knapperige sandwiches met zalm. Te regelen voor grote groepen of kleinere samenkomsten. Heeft u dieetwensen? Wij houden er absoluut rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is allemaal geen obstakel.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in West-Graftdijk haal je hier. Ons assortiment is gigantisch. U vindt van Spaanse menu’s tot visbuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo kiest u totaal zelf welk menu wij op uw event leveren.

BBQ catering

Houdt u van een echt zomers feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in West-Graftdijk. Dat kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-koning wilt laten komen. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en authentieke borrelhapjes bestellen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in West-Graftdijk. Met onze brede keuze zorgen wij dat iedereen z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De hapjes worden bezorgd in heel Nederland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze fenomenale Mediteraanse? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere menus vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Uw gerechten op temperatuur laten leveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in West-Graftdijk kan uw producten afleveren hoe, wanneer en waar u dat wilt. wilt dat de catering koud bezorgd worden en dat u deze zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is bekend op elk culinair terrein Zo heeft u Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering in ons assortiment. Ook voor unieke catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in West-Graftdijk bestellen!

Happie Delivery staat garant voor unieke  en smaakvolle catering. Online bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!