Catering in Wergea

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elk feest keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Wergea
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hadden een themafeest geregeld via Happie Delivery Catering. Ze hadden het goed geregeld. Het personeel was erg aardig en kundig en het eten was smaakvol. Ga zo door!. "

- Mevrouw X. Angelus .

Merci! Het bedrijfsfeest was fantastisch. De teams vonden het enorm leuk. Tot de volgende keer. "

- Meneer T. De Bruijn .

Onze stichting heeft van het weekend een Italiaans diner bij jullie besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de snelheid en de services hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Meneer . El Morabet .

Catering in Wergea regelen doet heel Nederland gemakkelijk op het web via Happie Delivery!

Die prachtige plaats heeft veel leuks te bieden. Zo geniet deze plaats tal van festiviteiten en een gezellige nachtleven die u jaarlijks kunt beleven. In zo’n actieve stad, zal het dan ook niet verbazen dat velen zoeken naar een online cateringbedrijf voor hun Catering in Wergea. Of u nu zakelijke bijeenkomst houdt of een particulier feestje houdt. Voor de beste catering uit uw streek komt u bij Cateraar Happie Delivery.

De beste gerechten boeken voor bijvoorbeeld een bachelorparty, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery Catering in Wergea. In onze webshop heeft u uw catering snel voor elkaar. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U bent aan het juiste adres voor zalige middagmaaltijden, de meest unieke hapjes, de meest smaakvolle buffetten, maar ook de meest malse BBQ’s, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het opruimen. Zowaar de vuile vaat wordt gedaan. Dat is toch geweldig?

Catering in Wergea nodig? Welke type kunt u laten bezorgen?

Het assortiment van Happie Delivery is heel erg breed. Zo kunt u de volgende soorten gerechten bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De verste middag maaltijden bestel je Happie Catering in Wergea. Voor een ieder zit er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse rauwkost, warme snacks, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw lunchpakketten individueel verpakken. Ook als u uw lunches bij verschillende mensen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Happie maakt uitsluitend gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen ook wij voor een gezondere wereld.

High Tea 

Wilt u uitgebreiders dan een alledaagse middagmaaltijd, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse menus boordevol met lekkere zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld makarons, boterkoek en knapperige broodjes met roomkaas. Te reserveren voor grote groepen of kleine samenkomsten. Hebben jullie dieetwensen? Wij houden er absoluut rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volledig geen probleem.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Wergea ,durven wij wel te zeggen. De keuze online is reuze. U vindt van Hollandse maaltijden tot soepbuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo kiest u totaal zelf welk menu wij aan uw gasten leveren.

BBQ catering

Ook zin in een zonnig feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering in Wergea. Dit kan u geheel door ons laten regelen. Of u nu gaat voor alleen het barbecue-menu, of dat u ook een BBQ-Kok wilt boeken. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en unieke hapjes regelen doet heel Holland in de webshop van Happie Delivery Catering in Wergea. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen lievelings borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De borrelhapjes worden bezorgd in heel ons land.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw event.

 

Uw gerechten warm laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Wergea kan uw producten afleveren wanneer, waar en hoe u dat uitkomt. Is het beter dat de catering koud bezorgd worden en dat u deze zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is van alle marken thuis Zo vindt u Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering in onze arrangementen. Ook voor catering die u niet vaak ziet bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Wergea bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor unieke  en tongstrelende catering. Online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!