Catering in Well L

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke bijeenkomst keuze uit een extra groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Well L
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een themafeest laten regelen door Happie Delivery . Ze hadden het prima geregeld. Het team van Happie was zeer aardig en professioneel en het eten was erg lekker. Ga zo door!. "

- Meneer L. Essenlaar .

Merci! Het feestje was zeer geslaagd. De gasten vonden het enorm leuk. Snel nog eens doen :D. "

- Meneer R. Huijsman .

De vereniging had afgelopen week een Italiaans buffet bij jullie besteld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de en de service hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Meneer S. el Yousfi .

Catering in Well L regelen doet heel Nederland eenvoudig online via Happie Delivery!

Die unieke stad heeft veel leuks om mee te maken. Zo heeft u in deze plaats talloze events en een spetterende nachtleven die u door het jaar heen kunt doorstruinen. Met zoveel leuke bezigheden, verbaast het u vast niet dat veel mensen op zoek zijn naar een cateringbedrijf voor hun Catering in Well L. Het maakt niet uit of u een bedrijfsfeestje houdt of een particulier feestje viert. Voor de beste gerechten uit uw streek neemt u contact op met Happie Delivery.

Hapjes en gerechten regelen voor jouw feestje of voor een zakelijke bijeenkomst, babyshower of zakelijke event doe je bij Happie Catering in Well L. In onze webwinkel heeft u uw favoriete gerechten eenvoudig voor elkaar. Maar welke mogelijke catering heeft Happie allemaal? U bent aan het juiste adres voor geweldige lunches, de allerbeste party snacks, de meest smaakvolle buffetten, maar ook de gezelligste BBQ party's, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het echte BBQ werk en als laatst weer tot het afbreken. Ook de vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch super?

Catering in Well L nodig? Welke soorten wordt er allemaal bezorgd?

Er zijn erg veel opties bij Happie Delivery Catering . Zo heeft u keuze uit de volgende type maaltijden.

Lunch bestellen

De beste middag maaltijden regel je bij Happie Catering in Well L. Voor een ieder is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse rauwkost, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw lunchpakketten individueel verpakken. Zelfs als u uw lunchpakketten bij verschillende mensen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk.Happie maakt uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen ook wij voor een fijnere wereld.

High Tea 

Wilt u luxers dan een ordinaire lunch, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse opties boordevol met zalige hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek en smakelijke ciabattas met zalm. Te reserveren voor grote groepen of kleinere samenkomsten. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie Delivery houdt er vanzelfsprekend rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is helemaal geen moeite.

Buffetten

Buffeten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Well L ,durven wij wel te zeggen. Ons assortiment is enorm. U vindt van Mexicaanse menu’s tot visbuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo kiest u totaal zelf welke maaltijden wij aan uw gasten presenteren.

BBQ catering

Ook zin in een zonnig feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in Well L. Dat kunnen wij van A tot Z voor u regelen. Of u nu kiest voor alleen het BBQ-menu, of dat u ook een BBQ-koning wilt laten komen. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden geleverd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en ambachtelijke hapjes regelen doet heel Holland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Well L. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De fingerood worden bezorgd in alle steden van ons land.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u altijd het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Uw gerechten op temperatuur laten leveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Well L kan uw gerechten afleveren hoe, wanneer en waar u dat wilt. Verlangt dat de catering koud bezorgd worden en dat u het zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is van alle marken thuis Zo heeft u Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering op onze website. Ook voor unieke catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Well L bestellen!

Happie Delivery staat voor authentieke  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!