Catering in Weiteveen

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online uw catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elk feest keuze uit een super groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Weiteveen
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een evenement laten organiseren door Happie Delivery Catering. Ze hadden het goed georganiseerd. Het team van Happie was zeer enthousiast en professioneel en de hapjes was erg lekker. Ga zo door!. "

- Meneer . Essenlaar .

Super bedankt! De bedrijfsborrel was zeer geslaagd. De teams vonden het enorm leuk. Snel nog eens doen :D. "

- Mevrouw U. Bos .

De vereniging heeft van de week een Spaans buffet bij jullie besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Meneer J. El Morabet .

Catering in Weiteveen laten leveren doe je gemakkelijk online via Happie Delivery!

Die buitengewone gemeente kent altijd wat te doen. Zo zijn er in deze plaats talloze evenementen en een bruisende uitgaanscentrum die u door het jaar heen kunt beleven. In zo’n actieve stad, is het ook niet raar dat velen zoekend zijn naar een traiteur voor hun Catering in Weiteveen. Of u nu een zakelijk event houdt of een prive feestje houdt. Voor de lekkerste maaltijden uit uw streek komt u bij Happie Delivery.

Maaltijden laten bezorgen voor jouw feestje of voor een bedrijfsbijeenkomst, babyshower of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Catering in Weiteveen. Via onze online bestelomgeving heeft u uw lievelingsgerechten eenvoudig voor elkaar. Maar welke heerlijke opties heeft Happie Delivery allemaal? U kunt bij ons terecht voor zalige middagmaaltijden, de meest originele party snacks, de meest tongstrelende avondmaaltijden en zelfs de meest malse BBQ’s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot het afbreken. Zowaar de vuile vaat wordt geregeld. Dat is toch geweldig?

Catering in Weiteveen nodig? Welke soorten kunt u laten leveren?

De webwinkel van Happie staat helemaal vol met heerlijkheden. Zo kunt u de volgende type maaltijden bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De verste middag maaltijden regel je bij Happie Catering in Weiteveen. Voor allen is er iets te vinden op onze site. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, knapperige salades, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. U kunt uw middagmaaltijden individueel laten verpakken. Zelfs wanneer u uw middagmaaltijden op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk.Wij maken alleen gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij ook uiterste best voor een gezondere wereld.

High Tea 

Heeft u zin in iets uitgebreiders dan een gebruikelijke lunch, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse menus boordevol met heerlijke zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, boterkoek en heerlijke broodjes met humus. Te laten bezorgen voor grotere groepen of kleine feestjes. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie Delivery houdt er absoluut rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is allemaal geen issue.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Weiteveen haal je hier. De keuze op onze website is erg groot. U vindt van Spaanse maaltijden tot soepbuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo kiest u geheel zelf welke maaltijden wij op uw bijeenkomst presenteren.

BBQ catering

Ook zin in een super gezellig feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering in Weiteveen. Dit kan u volledig door ons laten regelen. Of u nu kiest voor alleen het BBQ-menu, of dat u ook een BBQ-Kok wilt boeken. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s worden bezorgd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en ambachtelijke hapjes regelen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Weiteveen. Met ons grote assortiment zorgen wij dat iedereen lievelings hapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De hapjes worden bezorgd in heel ons land.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere menus vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw feestje.

 

Uw gerechten op temperatuur laten afleveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Weiteveen kan uw maaltijden bezorgen wanneer, waar en hoe u dat wilt. Verlangt dat de catering koel bezorgd worden en dat u het zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm wordt bezorgd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo heeft u Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in onze arrangementen. Ook voor catering die u niet vaak ziet bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Weiteveen bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor authentieke  en lekkere catering. Online bestellen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!