Catering in Weerselo

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Weerselo
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hebben een BBQ-party geregeld via Happie Delivery Catering. Ze hadden het top geregeld. Het personeel was zeer enthousiast en kundig en het diner was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Meneer K. Angelus .

Thanks dames en heren! De bedrijfsborrel was om van te smullen. Onze feestgangers waren enorm enthousiast. Tot de volgende keer. "

- Meneer W. Bos .

Ons bedrijf had van het weekend een Spaans buffet bij jullie geregeld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de snelheid en de services hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Mevrouw S. Ben Saleh .

Catering in Weerselo regelen doet heel Nederland eenvoudig op het internet via Happie Delivery!

Die unieke gemeente heeft veel leuks om mee te maken. Zo geniet deze plaats talloze bezienswaardigheden en een spetterende nachtleven die u jaarlijks kunt meemaken. Met zoveel leuks te doen, verbaast het u vast niet dat velen zoeken naar een traiteur voor hun Catering in Weerselo. Het maakt niet uit of u een bedrijfsfeestje organiseert of een particulier feestje geeft. Voor de meest geweldige gerechten uit uw streek neemt u contact op met Happie Delivery Catering.

Hapjes en gerechten boeken voor jouw feestje of voor een zakelijke bijeenkomst, babyshower of zakelijke event doe je bij Happie Catering in Weerselo. Via onze webwinkel heeft u uw catering eenvoudig voor elkaar. Maar welke mogelijke catering heeft Happie Delivery allemaal? U kunt bij ons terecht voor geweldige lunches, de allerbeste borrelhapjes, de meest tongstrelende diners, maar ook de meest malse BBQ’s, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot de schoonmaak. Zowaar de afwas wordt gedaan. Dat klinkt toch geweldig?

Catering in Weerselo nodig? Welke soorten bezorgen wij allemaal?

De online winkel van Happie Delivery Catering staat tot de nok toe vol met lekkernijen. Zo kunt u kiezen uit de volgende type gerechten.

Lunch bestellen

De lekkerste lunches laat je bezorgen door Happie Catering in Weerselo. Voor allen zit er wel wat tussen. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, knapperige salades, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden individueel verpakken. Ook wanneer u uw middagmaaltijden op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk.Happie maakt uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen wij, net als vele, voor een gezondere natuur.

High Tea 

Wilt u uitgebreiders dan een gewone lunch, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse pakketten helemaal vol met heerlijke hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld brownies, boterkoek en knapperige broodjes met humus. Te reserveren voor grote groepen of kleinere feestjes. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie houdt er gewoon rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volledig geen probleem.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Weerselo ,kan je wel zeggen. Ons assortiment is gigantisch. U vindt van Italiaanse maaltijden tot soepbuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo bepaalt u totaal zelf welke gerechten wij aan uw gasten serveren.

BBQ catering

Ook zin in een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in Weerselo. Dat kunnen wij volledig voor u verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-menu, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar uw huis of werk komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden bezorgd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en unieke hapjes laten bezorgen doet heel Holland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Weerselo. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De fingerood worden bezorgd in heel Holland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze fenomenale Mediteraanse? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u altijd het tapas pakket dat perfect past bij uw bijeenkomst.

 

Jouw producten warm laten afleveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Weerselo kan uw maaltijden afleveren hoe, wanneer en waar u dat uitkomt. Is het beter dat de gerechten gekoeld bezorgd worden en dat u het zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo vindt u Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering in onze webshop. Ook voor niet alledaagse catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Weerselo bestellen!

Happie Delivery staat garant voor originele  en tongstrelende catering. Online bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!