Catering in Warmond

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online uw catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Warmond
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een BBQ-party geregeld via Happie Delivery Catering. Het was goed geregeld. Hun medewerkers waren erg enthousiast en kundig en de hapjes was smaakvol. Ga zo door!. "

- Mevrouw . Baaldert .

Thanks dames en heren! Het event was zeer geslaagd. De medewerkers vonden het te smakelijk voor woorden. Snel nog eens doen :D. "

- Meneer E. Postma .

Onze stichting heeft van het weekend een Aziatisch diner bij Happie Delivery besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de service en de smaak hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Meneer . Amrani .

Catering in Warmond laten bezorgen doet heel Nederland eenvoudig op het internet via Happie Delivery!

Deze buitengewone gemeente heeft veel leuks om mee te maken. Zo geniet deze plaats vele evenementen en een gezellige uitgaanscentrum die u op uw dagje vrij kunt beleven. In zo’n actieve stad, is het ook niet raar dat veel mensen op zoek zijn naar een maaltijdbereider voor hun Catering in Warmond. Of u nu zakelijke bijeenkomst host of een prive feestje houdt. Voor de meest zalige gerechten uit uw streek neemt u contact op met Happie.

Maaltijden laten bezorgen voor jouw feestje of voor een zakelijke bijeenkomst, jubileum of zakelijke event doe je bij Happie Catering in Warmond. Met onze online bestelomgeving heeft u uw catering eenvoudig besteld. Maar wat voor gerechten kunt u allemaal bestellen? U zit hier helemaal goed voor geweldige lunches, de meest originele party hapjes, de meest smaakvolle diners, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot het opruimen. Zelfs de afwas wordt gedaan. Dat klinkt toch super?

Catering in Warmond nodig? Welke type kunt u laten bezorgen?

Er zijn ongelofelijk veel opties bij Happie . Zo heeft u keuze uit de volgende type catering.

Lunch bestellen

De lekkerste lunches laat je bezorgen door Happie Catering in Warmond. Voor een ieder is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, knapperige salades, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw lunchpakketten individueel verpakken. Ook als u uw lunchpakketten op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Happie Delivery maakt uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij ook uiterste best voor een gezondere natuur.

High Tea 

Heeft u voorkeur voor iets feestelijkers dan een doorsnee lunch, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse pakketten boordevol met heerlijke hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld brownies, scones en uitgebreide sandwiches met carpaccio. Te bestellen voor grote groepen of kleine samenkomsten. Hebben uw gasten dieetwensen? Wij houden er absoluut rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is compleet geen obstakel.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Warmond haal je hier. De keuze in ons menu is enorm. U vindt van Hollandse maaltijden tot visbuffetten! Tevens, kunt u uw gerechten geheel op maat bij ons regelen. Zo bepaalt u helemaal zelf welk menu wij op uw bijeenkomst presenteren.

BBQ catering

Houdt u van een echt zomers feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in Warmond. Dat kunnen wij van A tot Z voor u regelen. Of u nu gaat voor alleen het barbecue-menu, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar u op locatie komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues kunnen worden geleverd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en unieke borrelhapjes laten bezorgen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Warmond. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder z’n favoriete hapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De hapjes worden geleverd in elke provincie van ons land.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze fenomenale Spaanse gerechten? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw feestje.

 

Jouw catering op temperatuur laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Warmond kan uw maaltijden bezorgen hoe, wanneer en waar u dat uitkomt. Verlangt dat de catering koud bezorgd worden en dat u het zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo hebben wij Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering in ons assortiment. Ook voor niet alledaagse catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Warmond bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor unieke  en smaakvolle catering. Online bestellen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!