Catering in Wanssum

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Wanssum
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een evenement laten organiseren door Happie Delivery Catering. Ze hadden het top georganiseerd. Het team van Happie is erg vrolijk en kundig en het diner was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Mevrouw Z. Essenlaar .

Thanks dames en heren! De bedrijfsborrel was zeer geslaagd. De gasten waren enorm tevreden. Snel nog eens doen :D. "

- Mevrouw U. Jacobs .

Onze stichting had van het weekend een Mexicaans buffet bij Happie Delivery geregeld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de en de service hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Mevrouw A. El Morabet .

Catering in Wanssum laten bezorgen doe je gemakkelijk op het web via Happie Delivery!

Die gezellige plaats biedt altijd wat te doen. Zo kent deze plaats tal van bezienswaardigheden en een spetterende centrum die u op uw vrije dagen kunt bezoeken. Met zoveel leuks te doen, is het ook niet raar dat veel mensen en bedrijven zoekend zijn naar een traiteur voor hun Catering in Wanssum. Het maakt niet uit of u bedrijfsbijeenkomst host of een particulier feestje geeft. Voor de meest tongstrelende gerechten uit uw streek gaat u naar Cateraar Happie Delivery.

De beste gerechten bestellen voor bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery Catering in Wanssum. In onze online winkel heeft u uw lievelingsgerechten eenvoudig voor elkaar. Maar welke mogelijke catering heeft Cateraar Happie Delivery allemaal? U zit hier helemaal goed voor geweldige lunches, de meest originele party hapjes, de meest smakelijke diners en zelfs de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en als laatst weer tot het opruimen. Zelfs de afwas wordt gedaan. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Catering in Wanssum nodig? Welke soorten kunt u laten leveren?

Er zijn ongelofelijk veel opties bij Cateraar Happie Delivery . Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten gerechten.

Lunch bestellen

De lekkerste middag maaltijden regel je bij Happie Catering in Wanssum. Voor allen is er iets te vinden op onze site. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw lunches per persoon verpakken. Zelfs als u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk.Wij maken alleen gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen wij, net als vele, voor een gezondere natuur.

High Tea 

Heeft u voorkeur voor iets luxers dan een zo’n gangbare lunch, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse keuzes bommetje vol met heerlijke zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld makarons, scones en smakelijke ciabattas met humus. Te bestellen voor grote groepen of kleine recepties. Heeft u dieetwensen? Happie houdt er gewoon rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is helemaal geen obstakel.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Wanssum ,kan je wel zeggen. De keuze op onze website is erg groot. U vindt van Spaanse maaltijden tot visbuffetten! Tevens, kunt u uw gerechten geheel op maat bij ons bestellen. Zo bepaalt u totaal zelf welke maaltijden wij aan uw gasten presenteren.

BBQ catering

Houdt u van een zonnig feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in Wanssum. Dat kunnen wij helemaal voor u regelen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-menu, of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar u op locatie komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden bezorgd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en originele borrelhapjes bestellen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Wanssum. Met ons grote assortiment zorgen wij dat een ieder z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De partysnacks worden geleverd in heel ons land.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele menus vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat perfect past bij uw event.

 

Jouw maaltijden warm laten bezorgen, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Wanssum kan uw gerechten bezorgen wanneer, waar en hoe u dat uitkomt. wilt dat de maaltijden koel geleverd worden en dat u deze zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm wordt bezorgd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is bekend op elk culinair terrein Zo bestaat ons assortiment uit Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in onze webshop. Ook voor unieke catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Wanssum bestellen!

Happie Delivery staat voor unieke  en smaakvolle catering. Online bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!