Catering in Wanneperveen

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online uw catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Wanneperveen
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hadden een evenement laten regelen door Happie Delivery Catering. Het was goed georganiseerd. Het personeel was zeer enthousiast en kundig en de catering was zalig. Ga zo door!. "

- Meneer . Roedes .

Thanks dames en heren! Het feestje was fantastisch. De medewerkers vonden het super gezellig. Graag tot snel. "

- Mevrouw Y. Van der Linden .

Onze stichting had van de week een Spaans diner bij Happie Delivery geregeld. Het was top! Met de service en de smaak hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Meneer I. El Morabet .

Catering in Wanneperveen regelen doet heel Nederland eenvoudig op het internet via Happie Delivery!

Deze gezellige gemeente kent altijd wat te doen. Zo geniet deze plaats vele events en een spetterende centrum die u op uw dagje vrij kunt beleven. In zo’n feestelijke gemeente, verbaast het u vast niet dat velen zoekend zijn naar een online maaltijdbereider voor hun Catering in Wanneperveen. Of u nu een bedrijfsevent houdt of een particulier feestje geeft. Voor de lekkerste catering uit uw streek belt u met Happie.

Catering regelen voor bijvoorbeeld een trouwerij, jubileum of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Wanneperveen. Met onze webshop heeft u uw favoriete gerechten eenvoudig geregeld. Maar welke mogelijke catering heeft Cateraar Happie Delivery allemaal? U zit hier helemaal goed voor geweldige middagmaaltijden, de meest originele party snacks, de meest smakelijke buffetten en zelfs de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het grillen en uiteindelijk weer tot de schoonmaak. Zowaar de afwas wordt geregeld. Dat is toch perfect?

Catering in Wanneperveen nodig? Welke soorten bezorgen wij allemaal?

Het assortiment van Happie Delivery Catering is heel erg breed. Zo kunt u de volgende type gerechten bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De lekkerste lunches bestel je Happie Catering in Wanneperveen. Voor allen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunches bestaan uit diverse broodjes, knapperige salades, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. U kunt uw lunchpakketten per persoon laten verpakken. Zelfs als u uw lunches op meerdere adresssen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Wij maken alleen gebruik van ecologische verpakking. Zo zorgen ook wij voor een fijnere wereld.

High Tea 

Wilt u uitgebreiders dan een gewone middagmaaltijd, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse pakketten boordevol met zalige hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld brownies, scones en knapperige broodjes met zalm. Te bestellen voor grote groepen of kleinere bijeenkomsten. Heeft u dieetwensen? Happie houdt er uiteraard rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is allemaal geen probleem.

Buffetten

Buffeten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Wanneperveen ,kan je wel zeggen. De keuze online is reuze. U vindt van Mexicaanse maaltijden tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u uw gerechten geheel op maat bij ons regelen. Zo kiest u geheel zelf welke lekkernijen wij aan uw gasten bezorgen.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een echt zomers feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering in Wanneperveen. Dat kunnen wij geheel voor u verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-Kok wilt boeken. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden geleverd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en originele hapjes regelen doet heel Holland in de webshop van Happie Delivery Catering in Wanneperveen. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder z’n favoriete hapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De borrelhapjes worden bezorgd in geheel Holland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze fenomenale Spaanse gerechten? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere menus vindt u altijd het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Uw maaltijden op temperatuur laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Wanneperveen kan uw producten bezorgen waar, wanneer en hoe u dat wilt. Verlangt dat de catering koel bezorgd worden en dat u het zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm bezorgd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo bestaat ons assortiment uit Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in ons assortiment. Ook voor unieke catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Wanneperveen bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor authentieke  en tongstrelende catering. Online bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!