Catering in Vorchten

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online uw catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke bijeenkomst keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Vorchten
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een bijeenkomst laten organiseren door Happie Delivery . Het was goed georganiseerd. zeer vrolijk en kundig en de catering was smaakvol. Ga zo door!. "

- Mevrouw B. Angelus .

Super bedankt! Het evenement was zeer geslaagd. De teams vonden het om nooit te vergeten. Tot de volgende keer. "

- Meneer R. De Bruijn .

Onze school heeft van de week een Spaans buffet bij Happie Delivery geregeld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Meneer J. El Morabet .

Catering in Vorchten regelen doet heel Nederland simpel op het internet via Happie Delivery!

Deze prachtige gemeente kent altijd wat te doen. Zo kent deze plaats vele festiviteiten en een bruisende nachtleven die u gedurende het jaar kunt doorstruinen. Met zoveel leuke activiteiten, zal het dan ook niet verbazen dat veel mensen en bedrijven zoekend zijn naar een online traiteur voor hun Catering in Vorchten. Het maakt niet uit of u zakelijke bijeenkomst organiseert of een particulier feestje viert. Voor de beste gerechten uit uw streek neemt u contact op met Happie.

Maaltijden boeken voor jouw feestje of voor een zakelijke bijeenkomst, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Vorchten. Met onze webshop heeft u uw catering gemakkelijk besteld. Maar wat voor gerechten kunt u allemaal bestellen? U bent aan het juiste adres voor zalige sandwiches en salades, de meest originele borrelhapjes, de meest smakelijke buffetten en zelfs de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het opruimen. Zelfs de afwas wordt gedaan. Dat klinkt toch super?

Catering in Vorchten nodig? Welke type leveren wij allemaal?

De online winkel van Happie Delivery staat boordevol met lekkernijen. Zo kunt u kiezen uit de volgende type maaltijden.

Lunch bestellen

De beste lunches laat je regelen Happie Catering in Vorchten. Voor iedereen staat er wel wat tussen. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, verse salades, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw lunches individueel verpakken. Ook wanneer u uw middagmaaltijden op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Wij maken alleen gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij, net als velen, ons uiterste best voor een fijnere wereld.

High Tea 

Wilt u feestelijkers dan een ordinaire middagmaaltijd, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse opties bommetje vol met zalige hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld makarons, boterkoek en uitgebreide ciabattas met humus. Te laten bezorgen voor grote groepen of kleine recepties. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie houdt er gewoon rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volkomen geen obstakel.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Vorchten ,durven wij wel te zeggen. De keuze op onze website is enorm. U vindt van Italiaanse menu’s tot saladebuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen catering laten samenstellen. Zo bepaalt u geheel zelf welke gerechten wij op uw event serveren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een super gezellig feestje, onder de volle zon? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Vorchten. Dit kan u van A tot Z door ons laten verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-Kok wilt boeken. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden geleverd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en unieke borrelhapjes bestellen doet heel Nederland via de webshop van Happie Delivery Catering in Vorchten. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De hapjes worden bezorgd in alle steden van ons land.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat perfect past bij uw bijeenkomst.

 

Jouw gerechten warm laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Vorchten kan uw maaltijden bezorgen hoe, wanneer en waar u dat wilt. Verlangt dat de gerechten gekoeld bezorgd worden en dat u deze zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo hebben wij Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in ons assortiment. Ook voor niet alledaagse catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Vorchten bestellen!

Happie Delivery staat garant voor unieke  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!