Catering in Voorthuizen

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online uw catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Voorthuizen
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een themafeest geregeld via Happie Delivery . Ze hadden het prima georganiseerd. Het team van Happie was erg enthousiast en kundig en de hapjes was erg lekker. Ga zo door!. "

- Meneer Z. Stallem .

Thanks dames en heren! De bedrijfsborrel was om van te smullen. De medewerkers vonden het super gezellig. Tot volgend jaar. "

- Mevrouw W. Huijsman .

Ons bedrijf had afgelopen week een Aziatisch menu bij jullie besteld. Het was top! Met de service en de smaak hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Mevrouw F. el Yousfi .

Catering in Voorthuizen laten leveren doe je simpel op het internet via Happie Delivery!

Deze unieke gemeente kent altijd wat te doen. Zo kent deze plaats tal van festivals en een bruisende uitgaanscentrum die u op uw vrije dagen kunt meemaken. In zo’n actieve stad, is het dan ook niet vreemd dat veel mensen en bedrijven zoekend zijn naar een online maaltijdbereider voor hun Catering in Voorthuizen. Het maakt niet uit of u bedrijfsbijeenkomst organiseert of een prive feestje houdt. Voor de lekkerste gerechten uit uw streek gaat u naar Happie.

Maaltijden boeken voor jouw feestje of voor een zakelijke event, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Voorthuizen. Via onze webshop heeft u uw favoriete gerechten snel geregeld. Maar wat voor gerechten kunt u allemaal bestellen? U zit hier helemaal goed voor zalige lunches, de meest originele fingerfood, de meest smakelijke diners, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en uiteindelijk weer tot het opruimen. Zowaar de afwas wordt geregeld. Dat klinkt toch super?

Catering in Voorthuizen nodig? Welke type kunt u laten bezorgen?

Het assortiment van Happie is heel erg breed. Zo kunt u de volgende type gerechten bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De beste middag maaltijden regel je bij Happie Catering in Voorthuizen. Voor iedereen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse rauwkost, warme broodjes, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw lunchpakketten individueel verpakken. Ook wanneer u uw lunches op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat geen probleem.Wij maken uitsluitend gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen ook wij voor een fijnere wereld.

High Tea 

Wilt u uitgebreiders dan een gebruikelijke middagmaaltijd, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse pakketten bommetje vol met lekkere zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld tiramisu, scones en smakelijke ciabattas met humus. Te regelen voor grote groepen of kleine recepties. Heeft u dieetwensen? Wij houden er absoluut rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is helemaal geen obstakel.

Buffetten

Buffeten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Voorthuizen ,durven wij wel te zeggen. De keuze in ons menu is reuze. U vindt van Hollandse menu’s tot visbuffetten! Daarnaast kunt u uw menu helemaal op maat bij ons bestellen. Zo bepaalt u compleet zelf welke gerechten wij aan uw gasten leveren.

BBQ catering

Wilt u een super gezellig feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering in Voorthuizen. Dit kan u helemaal door ons laten regelen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-koning wilt laten komen. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden geleverd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en ambachtelijke hapjes bestellen doet heel Nederland in de webshop van Happie Delivery Catering in Voorthuizen. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De partysnacks worden bezorgd in geheel Nederland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Spaanse gerechten? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele menus vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Jouw producten warm laten bezorgen, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Voorthuizen kan uw producten afleveren hoe, wanneer en waar u dat wilt. Verlangt dat de catering koud bezorgd worden en dat u het zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo bestaat ons assortiment uit Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering op onze website. Ook voor unieke catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Voorthuizen bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor authentieke  en smaakvolle catering. Online bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!