Catering Edam Volendam

Events organiseren en lekker eten, daar maak je ons voor wakker!

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Your favorite catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Onze voordelen
  •   Ook voor spoedopdrachten
  • Dagelijks tot 21:00 bereikbaar
  • Catering op maat mogelijk
  • Catering voor elk budget
  • Jaren ervaring in catering en events
  • Voor bedrijf en particulier
  • Al vele grote klanten mogen bedienen
Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
Klik hier om door te gaan naar de pagina met lunch catering
Klik hier om high tea's te bestellen
Klik hier om hapjes te bestellen
Klik hier om buffetten te bestellen
Klik hier om bbq's te bestellen

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een feest geregeld via Happie Delivery Catering. Ze hadden het prima georganiseerd. Het personeel was zeer aardig en kundig en de hapjes was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw K. Roedes .

Thanks dames en heren! De bedrijfsborrel was geweldig. Onze feestgangers vonden het te smakelijk voor woorden. Tot de volgende keer. "

- Mevrouw A. Scholten .

De vereniging heeft verleden week een Italiaans menu bij jullie besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de en de service hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Meneer G. Ben Saleh .

Catering in Edam-Volendam bestellen?

Fijn borrelen met uw  collega's, een feestje op een boot vanuit de haven van Edam-Volendam of een prachtige bruiloft is natuurlijk niets zonder de perfecte hapjes. Ook bij zakelijke evenementen, zoals een directievergadering of een eindejaarsreceptie is goede catering een must. Daarom is het heel belangrijk dat u een cateraar vind bij u in de buurt, die volledig aan uw wensen voldoet. Wilt u catering bestellen, dan moet u immers van te voren weten dat het goed is, Als u kiest voor kwaliteit voor een mooie prijs, dan zit u bij Happie Delivery in Edam-Volendam helemaal goed. Ook als u catering wilt bestellen buiten Edam-Volendam kan u bij ons terecht. Wij zijn voor veel bedrijven in Amsterdam de vaste cateraar, organiseren regelmatige feestjes met heerlijke borrelhapjes in Haarlem, verzorgen dagelijks een bedrijfslunch in Alkmaar en bezorgen onze catering graag in Almere.

Welke soorten catering kunt u bestellen in Edam-Volendam?

Wij leveren een breed scala aan producten die u kunt kopen en laten bezorgen in Edam-Volendam?
Voor de evenementen die overdag plaatsvinden kunt u bij Happie kiezen uit diverse lunchpakketten, borrelhapjes of onze fantastische High Tea mogelijkheden. Heeft u 's avonds een event? Bekijk dan eens onze buffetten, zoals een Tapas buffet of Italiaans buffet of kies voor één van onze BBQ's. Bij onze BBQ's kunt u kiezen voor vlees en vis schotels, u kunt een BBQ huren, maar u kunt ook de gehele BBQ uit handen geven. Geeft u een feest en zoekt u een cateraar die alles voor u uit handen wilt nemen? Vertel ons uw wensen en vraag een offerte aan voor de gehele partycatering!

Hoe gaat catering bestellen in Edam-Volendam in z'n werk?

U kunt heel gemakkelijk online bestellen. Kies de gerechten die u lekker vind, plaats ze in het winkelmandje en doorlopen de stappen in de check-out! Wilt u liever iemand persoonlijk spreken? Dat kan natuurlijk ook. Stel al uw vragen of vraag gehele vrijblijven een offerte aan.

Er is volop keuzemogelijkheid, dus wacht niet te lang met het plaatsen van een bestelling en kijk online wat u kunt aanvragen. Mail nu naar info@happiedelivery.nl of bel ons op 06 39 21 58 61.

Be Happie!