Catering in Vledderveen

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elk feest keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Vledderveen
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een themafeest geregeld via Happie Delivery . Ze hadden het top georganiseerd. Het personeel was zeer aardig en professioneel en het diner was zalig. Ga zo door!. "

- Meneer N. Baaldert .

Super bedankt! De bijeenkomst was zeer geslaagd. De gasten vonden het enorm leuk. Snel nog eens doen :D. "

- Meneer Y. Scholten .

Ons bedrijf had van de week een Mexicaans buffet bij Happie Delivery besteld. Het was top! Met de service en de smaak hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Meneer G. Idrissi .

Catering in Vledderveen regelen doe je eenvoudig op het internet via Happie Delivery!

Deze unieke plaats heeft veel leuks te bieden. Zo geniet deze plaats talloze festivals en een bruisende nachtleven die u gedurende het jaar kunt doorstruinen. Met zoveel leuke activiteiten, is het ook niet raar dat velen zoeken naar een traiteur voor hun Catering in Vledderveen. Of u nu bedrijfsbijeenkomst organiseert of een particulier feestje geeft. Voor de beste maaltijden uit uw streek neemt u contact op met Happie.

Maaltijden laten bezorgen voor jouw feestje of voor een zakelijke bijeenkomst, jubileum of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Catering in Vledderveen. In onze webwinkel heeft u uw favoriete gerechten simpel geregeld. Maar welke heerlijke opties heeft Happie Delivery Catering allemaal? U kunt bij ons terecht voor zalige lunches, de allerbeste party snacks, de meest tongstrelende avondmaaltijden en zelfs de meest malse BBQ’s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot de schoonmaak. Zelfs de afwas wordt geregeld. Dat is toch perfect?

Catering in Vledderveen nodig? Welke type kunt u laten leveren?

Er zijn erg veel opties bij Happie . Zo heeft u keuze uit de volgende type gerechten.

Lunch bestellen

De lekkerste middag maaltijden regel je bij Happie Catering in Vledderveen. Voor allen is er iets te vinden op onze site. Onze lunches bestaan uit diverse broodjes, verse salades, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden individueel verpakken. Ook als u uw middagmaaltijden op meerdere adresssen wilt laten bezorgen, dan is dat mogelijk.Happie maakt alleen gebruik van ecologische verpakking. Zo doen wij, net als velen, ons uiterste best voor een fijnere wereld.

High Tea 

Wilt u luxers dan een gebruikelijke lunch, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse pakketten helemaal vol met heerlijke hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld makarons, cheesecake en uitgebreide sandwiches met carpaccio. Te regelen voor grote groepen of kleinere bijeenkomsten. Hebben jullie dieetwensen? Happie houdt er vanzelfsprekend rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is helemaal geen moeite.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Vledderveen ,durven wij wel te zeggen. De keuze op onze website is enorm. U vindt van Hollandse maaltijden tot soepbuffetten! Ook kunt u uw gerechten geheel op maat bij ons bestellen. Zo kiest u helemaal zelf welke lekkernijen wij aan uw gasten leveren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een zonnig feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in Vledderveen. Dit kan u geheel door ons laten verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-menu, of dat u ook een BBQ-meester wilt boeken. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues worden geleverd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en originele hapjes bestellen doet heel Holland in de webshop van Happie Delivery Catering in Vledderveen. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder lievelings borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De partysnacks worden bezorgd in heel Nederland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden de tapas catering dat perfect past bij uw event.

 

Jouw gerechten warm laten afleveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Vledderveen kan uw producten afleveren wanneer, waar en hoe u dat wilt. Is het beter dat de catering koud bezorgd worden en dat u het zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm wordt bezorgd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo heeft u Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering op onze website. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Vledderveen bestellen!

Happie Delivery staat voor originele  en smaakvolle catering. Online bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!