Catering Vijfhuizen

Happie Delivery Catering
Neem contact op
Een greep uit onze klanten
Catering referentie Lufthansa
Catering referentie Rijkswaterstaat
coca logo
Catering referentie ABN AMRO
Referentie catering levering Heijmans
linkedin-logo
Onze vaste partners
So-tasty
Onze Partner Absoluta
Kies uw Catering
Lunch catering bestellen
High Tea catering bestellen
Borrelhapjes-2
Buffet bestellen
BBQ catering bestellen
partycatering bestellen
cocktails bestellen
Kies uw Catering
Lunch catering bestellen
Borrelhapjes-2
Buffet bestellen-2
BARBECUE
partycatering bestellen
Cocktails-2

Catering Vijfhuizen bestellen?

Als u binnenkort een feestje te vieren heeft, een meeting te plannen of een andere bijeenkomst host, dan heeft u hoogstwaarschijnlijk catering nodig. En niet zomaar catering; Nee! Alleen de allerbeste. Happie Delivery regelt dat voor u, zodat u niet zelf de hele dag in de keuken hoeft te staan. Hoe wij dat doen? Allereerst hebben wij een enorm groot assortiment voor u beschikbaar in Wijfhuizen. Deze kan u bekijken in onze online webshop. Van hapjes toto buffetten en van cocktails tot ontbijt ( of cocktails voor ontbijt 😉 ). Daarnaast zorgen wij voor de beste services doordat uw salesmanager 7 dagen in de week bereikbaar is van 09:00 tot 21:00. U krijgt namelijk altijd uw vaste salesmanager, zodat u direct uw antwoorden kan krijgen op uw vragen.

 

Een bestelling plaatsen in Vijfhuizen; Online of op Maat?

Als u iets lekkers op tafel wilt zetten via Happie Delivery in Vijfhuizen dan heeft u de keuze om uw bestelling te doen via onze webshop of via persoonlijk contact. Maar eerst; Waarom bieden wij meerdere mogelijkheden aan om te bestellen? Nou... Niet elke klant is het zelfde. De ene klant wilt graag binnen een handomdraai een simpele catering bestellen. Wilt gewoon kwalitatief goede catering op tafel zetten, maar wilt er niet al te veel tijd aan kwijt. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven die voor een groep medewerkers een overwerk maaltijd bieden. Het kan ook zo zijn dat u een grote evenement gaat organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een borrel in Vijfhuizen met 60 personen. Dan is de aanvraag een stukje gecompliceerder, maar wilt u natuurlijk dat de catering volledig aan uw wensen voldoet. Dan is het een uitkomst om even telefonisch met ons te sparren (of langs te komen voor een kop koffie) en uw aanvraag te bespreken. U kunt ons daarom 7 dagen in de week bereiken op 06 - 39 21 58 61 of mailen via info@happiedelivery.nl

 

Venue's in Vijfhuizen

De Groene Liede

De groene Liede Vijfhuizen

De Groene Liede in Vijfhuizen biedt u een unieke locatie de geschikt is voor verschillende type evenementen. Met een prachtige groene tuin is deze locatie een uniek decor voor uw bruiloft of privé feest.