Catering in Venebrugge

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elk feest keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Venebrugge
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hadden een evenement laten regelen door Happie Delivery Catering. Ze hadden het top geregeld. Hun medewerkers waren erg vrolijk en professioneel en de catering was smaakvol. Ga zo door!. "

- Meneer V. Vogelaar .

Thanks dames en heren! Het evenement was zeer geslaagd. De medewerkers waren enorm tevreden. Tot de volgende keer. "

- Mevrouw U. Postma .

Ons bedrijf heeft verleden week een Spaans menu bij jullie geregeld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de snelheid en de services hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Meneer G. Ben Saleh .

Catering in Venebrugge laten leveren doe je gemakkelijk op het internet via Happie Delivery!

Deze unieke gemeente heeft veel leuks om mee te maken. Zo geniet deze plaats tal van evenementen en een gezellige centrum die u gedurende het jaar kunt doorstruinen. In zo’n actieve stad, verbaast het u vast niet dat velen op zoek zijn naar een online cateraar voor hun Catering in Venebrugge. Het maakt niet uit of u een bedrijfsevent organiseert of een particulier feestje viert. Voor de lekkerste maaltijden uit uw streek neemt u contact op met Happie Delivery Catering.

Catering regelen voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, babyshower of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Catering in Venebrugge. Met onze webshop heeft u uw catering simpel besteld. Maar welke heerlijke opties kunt u allemaal bestellen? U kunt bij ons terecht voor heerlijke middagmaaltijden, de allerbeste party snacks, de meest smaakvolle buffetten, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een echte grill-koning u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het grillen en tenslotte weer tot het opruimen. Ook de afwas wordt gedaan. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Catering in Venebrugge nodig? Welke soorten kunt u laten leveren?

Er zijn erg veel keuzes bij Happie . Zo kunt u de volgende type maaltijden bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De beste middag maaltijden laat je regelen Happie Catering in Venebrugge. Voor een ieder is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw lunches per persoon verpakken. Ook wanneer u uw lunchpakketten op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Happie Delivery Catering maakt uitsluitend gebruik van ecologische verpakking. Zo zorgen ook wij voor een gezondere wereld.

High Tea 

Heeft u uw zinnen gezet op iets feestelijkers dan een ordinaire lunch, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse keuzes helemaal vol met zalige zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld brownies, scones en heerlijke ciabattas met humus. Te laten bezorgen voor grote groepen of kleine ontmoetingen. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie Delivery houdt er gewoon rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is compleet geen issue.

Buffetten

Buffeten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Venebrugge ,kan je wel zeggen. De keuze in ons menu is enorm. U vindt van Mexicaanse menu’s tot soepbuffetten! Tevens, kunt u uw gerechten helemaal op maat bij ons bestellen. Zo kiest u totaal zelf welke gerechten wij op uw bijeenkomst leveren.

BBQ catering

Houdt u van een echt zomers feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering in Venebrugge. Dat kunnen wij van A tot Z voor u regelen. Of u nu kiest voor alleen het BBQ-pakket, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar u op locatie komt. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues kunnen worden bezorgd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en originele hapjes bestellen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Venebrugge. Met onze brede keuze zorgen wij dat iedereen z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De fingerood worden geleverd in geheel ons land.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u altijd het tapas pakket dat perfect past bij uw bijeenkomst.

 

Jouw gerechten warm laten leveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Venebrugge kan uw producten afleveren wanneer, waar en hoe u dat wilt. Verlangt dat de catering koel geleverd worden en dat u deze zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm bezorgd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is van alle marken thuis Zo vindt u Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering op onze website. Ook voor niet alledaagse catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Venebrugge bestellen!

Happie Delivery staat voor originele  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!