Catering in Velsen

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke gelegenheid keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Velsen
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een themafeest laten regelen door Happie Delivery . Ze hadden het goed geregeld. Het team van Happie is erg enthousiast en kundig en het diner was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw M. Vogelaar .

Thanks dames en heren! Het feestje was zeer geslaagd. Onze feestgangers vonden het enorm leuk. Tot volgend jaar. "

- Mevrouw E. Postma .

Onze school had van het weekend een Italiaans buffet bij jullie geregeld. Het was top! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Meneer O. Ait Haddou .

Catering in Velsen regelen doet heel Holland gemakkelijk online via Happie Delivery!

Die prachtige stad kent altijd wat te doen. Zo heeft u in deze plaats vele festiviteiten en een spetterende nachtleven die u op uw dagje vrij kunt bezoeken. Met zoveel leuks te doen, is het dan ook niet vreemd dat veel mensen zoeken naar een maaltijdbereider voor hun Catering in Velsen. Het maakt niet uit of u bedrijfsbijeenkomst organiseert of een particulier feestje geeft. Voor de lekkerste maaltijden uit uw streek neemt u contact op met Happie Delivery Catering.

Maaltijden bestellen voor jouw feestje of voor een zakelijke bijeenkomst, babyshower of zakelijke event doe je bij Happie Delivery Catering in Velsen. Via onze online winkel heeft u uw favoriete gerechten simpel geregeld. Maar wat voor gerechten kunt u allemaal bestellen? U zit hier helemaal goed voor zalige lunches, de meest unieke borrelhapjes, de meest smakelijke diners, maar ook de meest malse BBQ’s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en uiteindelijk weer tot het opruimen. Zelfs de vuile vaat wordt geregeld. Dat is toch perfect?

Catering in Velsen nodig? Welke soorten kunt u laten leveren?

De online winkel van Happie staat bomvol met lekkernijen. Zo kunt u de volgende soorten maaltijden bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De beste middag maaltijden laat je regelen Happie Catering in Velsen. Voor iedereen is er iets te vinden op onze site. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, verse salades, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw lunches per persoon verpakken. Zelfs wanneer u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Happie Delivery Catering maakt uitsluitend gebruik van ecologische verpakking. Zo zorgen ook wij voor een fijnere wereld.

High Tea 

Heeft u voorkeur voor iets uitgebreiders dan een zo’n gangbare lunch, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse pakketten bommetje vol met zalige zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld brownies, cheesecake en knapperige ciabattas met humus. Te laten bezorgen voor grotere groepen of kleinere feestjes. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie Delivery houdt er natuurlijk rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is compleet geen issue.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Velsen ,durven wij wel te zeggen. De keuze op onze website is erg groot. U vindt van Hollandse menu’s tot visbuffetten! Ook kunt u uw catering helemaal op maat bij ons regelen. Zo bepaalt u totaal zelf welke maaltijden wij op uw event presenteren.

BBQ catering

Houdt u van een echt zomers feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in Velsen. Dat kunnen wij volledig voor u regelen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-pakket, of dat u ook een BBQ-meester wilt laten komen. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden geleverd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en ambachtelijke borrelhapjes regelen doet heel Holland in de webshop van Happie Delivery Catering in Velsen. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De hapjes worden bezorgd in heel Nederland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u ten alle tijden de tapas catering dat perfect past bij uw feestje.

 

Jouw gerechten op temperatuur laten afleveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Velsen kan uw gerechten bezorgen waar, wanneer en hoe u dat wilt. wilt dat de maaltijden koud geleverd worden en dat u het zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is van alle marken thuis Zo bestaat ons assortiment uit Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering op onze website. Ook voor originele catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Velsen bestellen!

Happie Delivery staat voor originele  en tongstrelende catering. Online bestellen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!