Catering in Veenoord

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elk feest keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Veenoord
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hebben een bijeenkomst laten regelen door Happie Delivery Catering. Ze hadden het top georganiseerd. Het personeel was zeer enthousiast en kundig en het eten was erg lekker. Ga zo door!. "

- Meneer Z. Angelus .

Super bedankt! Het event was geweldig. De teams waren helemaal happy. Tot volgend jaar. "

- Mevrouw W. Graaf .

Onze stichting heeft afgelopen week een Mexicaans diner bij Happie Delivery geregeld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de snelheid en de services hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Meneer . Amrani .

Catering in Veenoord bestellen doet heel Holland simpel op het web via Happie Delivery!

Deze unieke plaats kent altijd wat te doen. Zo heeft u in deze plaats talloze events en een gezellige uitgaanscentrum die u gedurende het jaar kunt beleven. Met zoveel leuke activiteiten, is het ook niet raar dat veel mensen op zoek zijn naar een online maaltijdbereider voor hun Catering in Veenoord. Het maakt niet uit of u een bedrijfsfeestje organiseert of een particulier feestje geeft. Voor de beste catering uit uw streek belt u met Happie Delivery Catering.

De beste gerechten laten bezorgen voor bijvoorbeeld een bruiloft, babyshower of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Veenoord. Met onze webwinkel heeft u uw lievelingsgerechten in een handomdraai geregeld. Maar welke heerlijke opties kunt u allemaal bestellen? U bent aan het juiste adres voor heerlijke sandwiches en salades, de beste hapjes, de meest tongstrelende avondmaaltijden, maar ook de meest malse BBQ’s, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en als laatst weer tot het opruimen. Zelfs de vuile vaat wordt geregeld. Dat klinkt toch perfect?

Catering in Veenoord nodig? Welke type leveren wij allemaal?

Er zijn ongelofelijk veel keuzes bij Cateraar Happie Delivery . Zo kunt u de volgende type catering bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De verste middag maaltijden laat je regelen Happie Catering in Veenoord. Voor allen zit er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, verse salades, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw lunches per persoon verpakken. Ook als u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Happie maakt alleen gebruik van biologische verpakking. Zo doen wij ook ons best voor een gezondere natuur.

High Tea 

Wilt u feestelijkers dan een ordinaire lunch, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes helemaal vol met lekkere hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek en heerlijke sandwiches met roomkaas. Te reserveren voor grote groepen of kleinere bijeenkomsten. Hebben jullie dieetwensen? Happie Delivery houdt er uiteraard rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is compleet geen issue.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Veenoord ,kan je wel zeggen. De keuze in ons menu is gigantisch. U vindt van Mexicaanse maaltijden tot soepbuffetten! Tevens, kunt u uw menu helemaal op maat bij ons regelen. Zo kiest u geheel zelf welke maaltijden wij op uw event bezorgen.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een super gezellig feestje, onder de volle zon? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Veenoord. Dit kan u van A tot Z door ons laten regelen. Of u nu kiest voor alleen het BBQ-pakket, of dat u wilt dat er een BBQ-Kok naar u op locatie komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s kunnen worden geleverd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en authentieke borrelhapjes bestellen doet heel Holland in de webshop van Happie Delivery Catering in Veenoord. Met ons grote assortiment zorgen wij dat iedereen lievelings hapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De hapjes worden bezorgd in elke provincie van ons land.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat perfect past bij uw bijeenkomst.

 

Uw catering op temperatuur laten bezorgen, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Veenoord kan uw gerechten afleveren hoe, wanneer en waar u dat wilt. wilt dat de gerechten gekoeld geleverd worden en dat u het zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo bestaat ons assortiment uit Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering in onze webshop. Ook voor niet alledaagse catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Veenoord bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor originele  en lekkere catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!