Catering in Veenhuizen

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Veenhuizen
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een bijeenkomst laten organiseren door Happie Delivery . Het was goed georganiseerd. Het team van Happie is zeer aardig en professioneel en het diner was smaakvol. Ga zo door!. "

- Meneer K. Slooten .

Heel erg bedankt! Het bedrijfsfeest was om van te smullen. De gasten vonden het super gezellig. Graag tot snel. "

- Meneer U. Scholten .

Onze stichting had van de week een Aziatisch diner bij jullie geregeld. Het was top! Met de service en de smaak hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Meneer . El Morabet .

Catering in Veenhuizen bestellen doet heel Holland eenvoudig op het web via Happie Delivery!

Deze prachtige gemeente heeft veel leuks om mee te maken. Zo zijn er in deze plaats vele events en een bruisende uitgaanscentrum die u gedurende het jaar kunt beleven. In zo’n actieve stad, is het dan ook niet vreemd dat velen zoeken naar een online cateringbedrijf voor hun Catering in Veenhuizen. Het maakt niet uit of u bedrijfsbijeenkomst host of een particulier feestje houdt. Voor de lekkerste catering uit uw streek gaat u naar Cateraar Happie Delivery.

Hapjes en gerechten laten bezorgen voor bijvoorbeeld een bachelorparty, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery Catering in Veenhuizen. In onze webshop heeft u uw catering gemakkelijk voor elkaar. Maar welke heerlijke opties kunt u allemaal bestellen? U zit hier helemaal goed voor zalige middagmaaltijden, de meest unieke borrelhapjes, de meest smaakvolle avondmaaltijden, maar ook de gezelligste BBQ party's, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het grillen en uiteindelijk weer tot het afbreken. Ook de vaat wordt geregeld. Dat is toch geweldig?

Catering in Veenhuizen nodig? Welke type leveren wij allemaal?

Het assortiment van Cateraar Happie Delivery is heel erg breed. Zo heeft u keuze uit de volgende type catering.

Lunch bestellen

De beste middag maaltijden regel je bij Happie Catering in Veenhuizen. Voor iedereen staat er wel wat tussen. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw lunchpakketten per persoon laten verpakken. Ook als u uw middagmaaltijden op meerdere adresssen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Happie maakt alleen gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen ook wij voor een gezondere natuur.

High Tea 

Wilt u luxers dan een zo’n gangbare lunch, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse keuzes boordevol met lekkere hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld makarons, cheesecake en heerlijke sandwiches met humus. Te bestellen voor grotere groepen of kleinere recepties. Heeft u dieetwensen? Happie Delivery houdt er gewoon rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is helemaal geen probleem.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Veenhuizen ,kan je wel zeggen. Ons assortiment is enorm. U vindt van Spaanse menu’s tot visbuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo bepaalt u compleet zelf welk menu wij aan uw gasten leveren.

BBQ catering

Wilt u een echt zomers feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering in Veenhuizen. Dit kan u geheel door ons laten verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-menu, of dat u ook een BBQ-meester wilt laten komen. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden bezorgd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en authentieke hapjes bestellen doet heel Nederland via de webshop van Happie Delivery Catering in Veenhuizen. Met ons grote assortiment zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De partysnacks worden geleverd in geheel Holland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Mediteraanse? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere menus vindt u altijd het tapas pakket dat perfect past bij uw event.

 

Jouw catering warm laten leveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Veenhuizen kan uw producten bezorgen wanneer, waar en hoe u dat wilt. wilt dat de gerechten koud bezorgd worden en dat u deze zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm wordt bezorgd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is van alle marken thuis Zo heeft u Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering in ons assortiment. Ook voor niet alledaagse catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Veenhuizen bestellen!

Happie Delivery staat voor originele  en lekkere catering. Online bestellen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!