Catering in Veelerveen

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Veelerveen
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hadden een themafeest laten regelen door Happie Delivery Catering. Het was goed georganiseerd. erg vrolijk en kundig en de hapjes was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw V. Verstheen .

Super bedankt! Het feestje was fantastisch. De studenten waren enorm enthousiast. Snel nog eens doen :D. "

- Meneer R. Huijsman .

Ik heeft afgelopen week een Mexicaans buffet bij jullie besteld. Het was top! Met de snelheid en de services hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Mevrouw . El Morabet .

Catering in Veelerveen regelen doe je gemakkelijk op het internet via Happie Delivery!

Die prachtige gemeente kent altijd wat te doen. Zo heeft u in deze plaats tal van festivals en een gezellige centrum die u jaarlijks kunt bezoeken. In zo’n actieve stad, is het ook niet raar dat veel mensen zoeken naar een maaltijdbereider voor hun Catering in Veelerveen. Of u nu een bedrijfsevenement organiseert of een particulier feestje viert. Voor de beste maaltijden uit uw streek komt u bij Happie.

De beste gerechten laten leveren voor jouw feestje of voor een bedrijfsbijeenkomst, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery Catering in Veelerveen. Met onze online winkel heeft u uw favoriete gerechten snel geregeld. Maar welke heerlijke opties heeft Happie allemaal? U zit hier helemaal goed voor zalige middagmaaltijden, de meest unieke borrelhapjes, de meest tongstrelende avondmaaltijden en zelfs de gezelligste BBQ party's, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van het aansteken van de BBQ tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot de schoonmaak. Zelfs de afwas wordt geregeld. Dat is toch perfect?

Catering in Veelerveen nodig? Welke type leveren wij allemaal?

Het assortiment van Cateraar Happie Delivery is heel erg breed. Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten catering.

Lunch bestellen

De beste lunches regel je bij Happie Catering in Veelerveen. Voor iedereen zit er wel wat tussen. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw middagmaaltijden individueel laten verpakken. Zelfs wanneer u uw lunchpakketten op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk.Happie Delivery Catering maakt uitsluitend gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen wij, net als vele, voor een gezondere wereld.

High Tea 

Wilt u uniekers dan een doorsnee lunch, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse keuzes bommetje vol met lekkere zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld brownies, scones en heerlijke broodjes met zalm. Te bestellen voor grote groepen of kleinere samenkomsten. Hebben jullie dieetwensen? Happie houdt er uiteraard rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is compleet geen probleem.

Buffetten

Buffeten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Veelerveen ,kan je wel zeggen. Ons assortiment is erg groot. U vindt van Mexicaanse maaltijden tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u uw gerechten geheel op maat bij ons bestellen. Zo bepaalt u geheel zelf welk menu wij aan uw gasten presenteren.

BBQ catering

Houdt u van een zonnig feestje, onder de volle zon? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Veelerveen. Dat kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-koning wilt boeken. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden bezorgd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en unieke hapjes regelen doet heel Nederland in de webshop van Happie Delivery Catering in Veelerveen. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen lievelings borrelhapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De fingerood worden bezorgd in elke provincie van Nederland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u altijd de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw event.

 

Uw producten warm laten bezorgen, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Veelerveen kan uw maaltijden afleveren wanneer, waar en hoe u dat wilt. Is het beter dat de catering koel geleverd worden en dat u het zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm wordt bezorgd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo heeft u Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering in onze webshop. Ook voor unieke catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Veelerveen bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor originele  en smaakvolle catering. Online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!