Catering in Ubbergen

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Ubbergen
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hadden een themafeest geregeld via Happie Delivery Catering. Ze hadden het prima georganiseerd. Het team van Happie is erg enthousiast en kundig en het eten was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Meneer V. Slooten .

Heel erg bedankt! Het feestje was zeer geslaagd. De studenten waren helemaal happy. We zien jullie snel. "

- Mevrouw E. Jacobs .

Onze school heeft van het weekend een Italiaans diner bij Happie Delivery besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de service en de smaak hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Mevrouw O. El Morabet .

Catering in Ubbergen regelen doet heel Nederland simpel op het internet via Happie Delivery!

Die prachtige gemeente kent altijd wat te doen. Zo zijn er in deze plaats talloze evenementen en een spetterende centrum die u jaarlijks kunt beleven. Met zoveel leuks te doen, is het ook niet raar dat veel mensen en bedrijven zoeken naar een online cateringbedrijf voor hun Catering in Ubbergen. Het maakt niet uit of u een zakelijk evenement houdt of een prive feestje viert. Voor de lekkerste maaltijden uit uw streek neemt u contact op met Cateraar Happie Delivery.

Catering regelen voor bijvoorbeeld een bachelorparty, babyshower of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Ubbergen. Met onze webwinkel heeft u uw catering eenvoudig voor elkaar. Maar wat voor gerechten heeft Happie allemaal? U bent aan het juiste adres voor zalige sandwiches en salades, de meest originele hapjes, de meest tongstrelende buffetten en zelfs de meest malse BBQ’s, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en tenslotte weer tot de schoonmaak. Zowaar de afwas wordt gedaan. Dat is toch als muziek in de oren?

Catering in Ubbergen nodig? Welke type wordt er allemaal geleverd?

Er zijn super veel keuzes bij Happie . Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten maaltijden.

Lunch bestellen

De verste lunches laat je regelen Happie Catering in Ubbergen. Voor een ieder is er iets te vinden op onze site. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme snacks, en zelfs diverse candybars. U kunt uw lunches per persoon laten verpakken. Zelfs wanneer u uw lunches op meerdere adresssen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Wij maken uitsluitend gebruik van ecologische verpakking. Zo doen wij ook ons best voor een beter milieu.

High Tea 

Heeft u uw zinnen gezet op iets feestelijkers dan een gebruikelijke lunch, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse keuzes helemaal vol met lekkere hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, cheesecake en knapperige broodjes met zalm. Te bestellen voor grote groepen of kleinere ontmoetingen. Heeft u dieetwensen? Happie houdt er gewoon rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is totaal geen probleem.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Ubbergen ,kan je wel zeggen. De keuze in ons menu is reuze. U vindt van Mexicaanse maaltijden tot saladebuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen catering laten samenstellen. Zo kiest u compleet zelf welk menu wij op uw event leveren.

BBQ catering

Wilt u een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Ubbergen. Dit kan u volledig door ons laten verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het barbecue-menu, of dat u wilt dat er een BBQ-Kok naar uw locatie komt. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s worden bezorgd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en originele borrelhapjes laten bezorgen doet heel Nederland in de webshop van Happie Delivery Catering in Ubbergen. Met ons grote assortiment zorgen wij dat iedereen z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De fingerood worden geleverd in alle steden van Nederland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele menus vindt u altijd het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw event.

 

Uw maaltijden warm laten bezorgen, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Ubbergen kan uw gerechten bezorgen hoe, wanneer en waar u dat uitkomt. wilt dat de producten koud bezorgd worden en dat u het zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo vindt u Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering in ons assortiment. Ook voor niet alledaagse catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Ubbergen bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor authentieke  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!