Catering in Tienray

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Tienray
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hebben een feest geregeld via Happie Delivery . Ze hadden het goed geregeld. zeer vrolijk en kundig en het eten was smaakvol. Ga zo door!. "

- Mevrouw M. Vogelaar .

Super bedankt! De bijeenkomst was zeer geslaagd. De teams waren enorm tevreden. Graag tot snel. "

- Meneer A. Bos .

Ons bedrijf heeft van de week een Italiaans diner bij jullie besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de en de service hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Mevrouw O. Amrani .

Catering in Tienray regelen doet heel Holland eenvoudig op het web via Happie Delivery!

Die buitengewone stad kent altijd wat te doen. Zo geniet deze plaats vele festiviteiten en een gezellige nachtleven die u door het jaar heen kunt beleven. In zo’n feestelijke gemeente, is het ook niet raar dat veel mensen zoekend zijn naar een online traiteur voor hun Catering in Tienray. Of u nu een bedrijfsevenement houdt of een particulier feestje viert. Voor de lekkerste maaltijden uit uw streek belt u met Happie.

Hapjes en gerechten regelen voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Tienray. In onze webshop heeft u uw favoriete gerechten simpel besteld. Maar wat voor gerechten heeft Happie Delivery allemaal? U kunt bij ons terecht voor geweldige sandwiches en salades, de meest unieke party snacks, de meest smakelijke buffetten en zelfs de meest malse BBQ’s, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het grillen en uiteindelijk weer tot de schoonmaak. Ook de afwas wordt gedaan. Dat klinkt toch super?

Catering in Tienray nodig? Welke type kunt u laten leveren?

De webwinkel van Happie Delivery Catering staat helemaal vol met lekkernijen. Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten gerechten.

Lunch bestellen

De verste lunches bestel je Happie Catering in Tienray. Voor allen is er iets te vinden op onze site. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, verse salades, warme snacks, en zelfs diverse candybars. U kunt uw lunches individueel laten verpakken. Zelfs wanneer u uw middagmaaltijden op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Wij maken alleen gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij, net als velen, ons best voor een fijnere wereld.

High Tea 

Heeft u voorkeur voor iets uniekers dan een doorsnee lunch, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes helemaal vol met zalige hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld brownies, boterkoek en heerlijke broodjes met roomkaas. Te regelen voor grote groepen of kleinere recepties. Hebben jullie dieetwensen? Happie Delivery houdt er natuurlijk rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is volkomen geen obstakel.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Tienray ,durven wij wel te zeggen. Ons assortiment is gigantisch. U vindt van Aziatische menu’s tot soepbuffetten! Tevens, kunt u uw gerechten helemaal op maat bij ons bestellen. Zo kiest u geheel zelf welke lekkernijen wij op uw bijeenkomst bezorgen.

BBQ catering

Ook zin in een zonnig feestje, onder de volle zon? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Tienray. Dat kunnen wij van A tot Z voor u regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-pakket, of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar u op locatie komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s kunnen worden geleverd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en originele hapjes regelen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Tienray. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder z’n favoriete hapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De borrelhapjes worden bezorgd in alle steden van Nederland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw feestje.

 

Jouw catering warm laten afleveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Tienray kan uw gerechten bezorgen wanneer, waar en hoe u dat uitkomt. Is het beter dat de gerechten koud geleverd worden en dat u deze zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo bestaat ons assortiment uit Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering op onze website. Ook voor niet alledaagse catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Tienray bestellen!

Happie Delivery staat garant voor authentieke  en smaakvolle catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!