Catering in Termunterzijl

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online uw catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Termunterzijl
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hebben een bijeenkomst laten regelen door Happie Delivery . Het was prima georganiseerd. erg enthousiast en kundig en de catering was erg lekker. Ga zo door!. "

- Meneer V. Verstheen .

Thanks dames en heren! Het feestje was geweldig. De studenten waren enorm tevreden. Snel nog eens doen :D. "

- Mevrouw A. Bos .

Onze stichting had van het weekend een Aziatisch buffet bij jullie besteld. Het was top! Met de en de service hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Mevrouw P. Amrani .

Catering in Termunterzijl regelen doe je simpel online via Happie Delivery!

Deze prachtige stad heeft veel leuks om mee te maken. Zo heeft u in deze plaats tal van festiviteiten en een spetterende centrum die u gedurende het jaar kunt beleven. Met zoveel leuke festiviteiten, verbaast het u vast niet dat veel particulieren en bedrijven zoeken naar een online cateringbedrijf voor hun Catering in Termunterzijl. Of u nu zakelijke bijeenkomst houdt of een prive feestje houdt. Voor de beste maaltijden uit uw streek neemt u contact op met Happie Delivery.

Catering regelen voor bijvoorbeeld een verjaardag, babyshower of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Termunterzijl. Via onze webwinkel heeft u uw lievelingsgerechten simpel voor elkaar. Maar wat voor gerechten heeft Happie Delivery Catering allemaal? U zit hier helemaal goed voor geweldige sandwiches en salades, de beste hapjes, de meest tongstrelende avondmaaltijden, maar ook de gezelligste BBQ party's, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot de schoonmaak. Ook de vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Catering in Termunterzijl nodig? Welke soorten wordt er allemaal geleverd?

Er zijn ongelofelijk veel opties bij Happie Delivery Catering . Zo kunt u de volgende type maaltijden bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De verste lunches laat je bezorgen door Happie Catering in Termunterzijl. Voor een ieder is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, knapperige salades, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden per persoon verpakken. Ook wanneer u uw lunches op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Happie Delivery Catering maakt uitsluitend gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen wij, net als vele, voor een gezondere natuur.

High Tea 

Wilt u luxers dan een ordinaire lunch, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse keuzes helemaal vol met zalige hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld makarons, boterkoek en heerlijke sandwiches met roomkaas. Te laten bezorgen voor grotere groepen of kleine feestjes. Hebben jullie dieetwensen? Wij houden er uiteraard rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is helemaal geen probleem.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Termunterzijl ,durven wij wel te zeggen. De keuze in ons menu is enorm. U vindt van Hollandse maaltijden tot saladebuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen catering laten samenstellen. Zo bepaalt u totaal zelf welke maaltijden wij op uw event presenteren.

BBQ catering

Wilt u een super gezellig feestje, onder de volle zon? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Termunterzijl. Dat kunnen wij helemaal voor u verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het BBQ-menu, of dat u wilt dat er een BBQ-Kok naar uw huis of werk komt. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en unieke hapjes bestellen doet heel Holland in de webshop van Happie Delivery Catering in Termunterzijl. Met ons grote assortiment zorgen wij dat iedereen lievelings borrelhapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De partysnacks worden bezorgd in geheel ons land.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Spaanse gerechten? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u altijd het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Uw gerechten op temperatuur laten bezorgen, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Termunterzijl kan uw maaltijden afleveren wanneer, waar en hoe u dat uitkomt. Verlangt dat de gerechten gekoeld bezorgd worden en dat u het zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm wordt bezorgd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo bestaat ons assortiment uit Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in onze webshop. Ook voor originele catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Termunterzijl bestellen!

Happie Delivery staat voor originele  en smaakvolle catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!