Catering in Ter Apel

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Ter Apel
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een themafeest laten regelen door Happie Delivery . Het was top georganiseerd. Het personeel was erg enthousiast en kundig en het diner was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Mevrouw . Angelus .

Merci! Het event was om van te smullen. De medewerkers vonden het super gezellig. Tot de volgende keer. "

- Meneer A. Bos .

De vereniging heeft afgelopen week een Mexicaans buffet bij jullie besteld. Het was top! Met de snelheid en de services hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Meneer H. Idrissi .

Catering in Ter Apel laten bezorgen doe je simpel op het web via Happie Delivery!

Die unieke gemeente heeft veel leuke activiteiten om mee te maken. Zo zijn er in deze plaats tal van events en een spetterende uitgaanscentrum die u op uw vrije dagen kunt doorstruinen. Met zoveel leuke bezigheden, verbaast het u vast niet dat velen zoeken naar een cateraar voor hun Catering in Ter Apel. Het maakt niet uit of u een bedrijfsevenement houdt of een particulier feestje viert. Voor de lekkerste gerechten uit uw streek belt u met Happie.

Catering laten bezorgen voor bijvoorbeeld een trouwerij, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Ter Apel. In onze online bestelomgeving heeft u uw lievelingsgerechten simpel geregeld. Maar wat voor gerechten heeft Happie allemaal? U zit hier helemaal goed voor geweldige sandwiches en salades, de beste party snacks, de meest smakelijke buffetten en zelfs de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en als laatst weer tot het opruimen. Zelfs de vuile vaat wordt geregeld. Dat is toch perfect?

Catering in Ter Apel nodig? Welke type bezorgen wij allemaal?

De online winkel van Happie staat bomvol met heerlijkheden. Zo kunt u kiezen uit de volgende type gerechten.

Lunch bestellen

De verste lunches laat je bezorgen door Happie Catering in Ter Apel. Voor iedereen zit er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, verse salades, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden individueel verpakken. Ook wanneer u uw middagmaaltijden bij verschillende mensen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk.Happie maakt uitsluitend gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen wij, net als vele, voor een gezondere natuur.

High Tea 

Wilt u uniekers dan een ordinaire middagmaaltijd, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse pakketten boordevol met lekkere zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld brownies, boterkoek en uitgebreide sandwiches met zalm. Te reserveren voor grote groepen of kleine ontmoetingen. Hebben jullie dieetwensen? Happie houdt er absoluut rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is compleet geen moeite.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Ter Apel ,kan je wel zeggen. De keuze op onze website is reuze. U vindt van Hollandse maaltijden tot visbuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen catering laten samenstellen. Zo bepaalt u compleet zelf welke lekkernijen wij op uw event serveren.

BBQ catering

Houdt u van een super gezellig feestje, onder de volle zon? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Ter Apel. Dat kunnen wij van A tot Z voor u regelen. Of u nu kiest voor alleen het BBQ-pakket, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar uw locatie komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues kunnen worden geleverd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en originele borrelhapjes laten bezorgen doet heel Holland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Ter Apel. Met ons grote assortiment zorgen wij dat iedereen z’n favoriete hapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De hapjes worden geleverd in alle steden van ons land.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Mediteraanse? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere menus vindt u altijd het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw event.

 

Uw producten warm laten bezorgen, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Ter Apel kan uw maaltijden afleveren wanneer, waar en hoe u dat wilt. wilt dat de producten koud geleverd worden en dat u deze zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is bekend op elk culinair terrein Zo hebben wij Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in onze webshop. Ook voor originele catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Ter Apel bestellen!

Happie Delivery staat garant voor originele  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!