Catering in t Loo

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een super groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in t Loo
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hadden een evenement geregeld via Happie Delivery Catering. Het was goed georganiseerd. Hun medewerkers zijn zeer enthousiast en kundig en de catering was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Meneer . Roedes .

Heel erg bedankt! Het bedrijfsfeest was om van te smullen. De medewerkers waren helemaal happy. Graag tot snel. "

- Meneer E. Scholten .

Ons bedrijf heeft van het weekend een Aziatisch menu bij jullie geregeld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de service en de smaak hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Meneer O. Ben Saleh .

Catering in t Loo laten leveren doet heel Holland gemakkelijk op het internet via Happie Delivery!

Die gezellige stad heeft veel leuke activiteiten te bieden. Zo heeft u in deze plaats tal van bezienswaardigheden en een spetterende uitgaanscentrum die u door het jaar heen kunt bezoeken. In zo’n feestelijke gemeente, is het ook niet raar dat velen op zoek zijn naar een cateringbedrijf voor hun Catering in t Loo. Het maakt niet uit of u zakelijke bijeenkomst host of een particulier feestje houdt. Voor de lekkerste gerechten uit uw streek belt u met Happie Delivery.

Maaltijden regelen voor bijvoorbeeld een trouwerij, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery Catering in t Loo. Met onze webwinkel heeft u uw lievelingsgerechten gemakkelijk voor elkaar. Maar welke mogelijke catering heeft Cateraar Happie Delivery allemaal? U zit hier helemaal goed voor geweldige middagmaaltijden, de allerbeste party snacks, de meest smaakvolle buffetten en zelfs de gezelligste BBQ party's, waarbij u een echte grill-koning u alles uit handen laat nemen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en tenslotte weer tot de schoonmaak. Zelfs de vuile vaat wordt geregeld. Dat is toch perfect?

Catering in t Loo nodig? Welke soorten wordt er allemaal bezorgd?

Er zijn erg veel opties bij Happie Delivery Catering . Zo kunt u de volgende soorten catering bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De verste lunches laat je regelen Happie Catering in t Loo. Voor een ieder staat er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit diverse broodjes, verse salades, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. U kunt uw lunches per persoon laten verpakken. Ook wanneer u uw middagmaaltijden bij verschillende mensen wilt laten leveren, dan is dat geen probleem.Happie maakt alleen gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij ook ons best voor een gezondere natuur.

High Tea 

Wilt u feestelijkers dan een doorsnee lunch, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes bommetje vol met lekkere zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld brownies, scones en uitgebreide ciabattas met carpaccio. Te reserveren voor grotere groepen of kleine bijeenkomsten. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie houdt er natuurlijk rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volkomen geen probleem.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in t Loo ,durven wij wel te zeggen. De keuze in ons menu is enorm. U vindt van Spaanse menu’s tot soepbuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen maaltijden laten samenstellen. Zo bepaalt u geheel zelf welk menu wij op uw event leveren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een echt zomers feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in t Loo. Dat kunnen wij helemaal voor u verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het barbecue-menu, of dat u wilt dat er een BBQ-Kok naar uw locatie komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s kunnen worden bezorgd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en authentieke hapjes laten bezorgen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in t Loo. Met ons grote assortiment zorgen wij dat een ieder lievelings borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De partysnacks worden geleverd in geheel ons land.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele menus vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Jouw catering op temperatuur laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in t Loo kan uw gerechten bezorgen wanneer, waar en hoe u dat uitkomt. Verlangt dat de maaltijden gekoeld geleverd worden en dat u het zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo heeft u Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in onze arrangementen. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in t Loo bestellen!

Happie Delivery staat garant voor unieke  en lekkere catering. Online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!