Catering in t Harde

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke gelegenheid keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in t Harde
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een evenement laten regelen door Happie Delivery Catering. Ze hadden het goed geregeld. Het team van Happie was zeer aardig en professioneel en het diner was smaakvol. Ga zo door!. "

- Meneer L. Roedes .

Thanks dames en heren! Het evenement was fantastisch. De gasten waren enorm enthousiast. Graag tot snel. "

- Meneer R. Graaf .

Ik heeft van het weekend een Mexicaans menu bij jullie besteld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de service en de smaak hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Meneer . El Morabet .

Catering in t Harde regelen doet heel Holland gemakkelijk online via Happie Delivery!

Die gezellige stad kent altijd wat te doen. Zo zijn er in deze plaats talloze festiviteiten en een spetterende centrum die u op uw vrije dagen kunt beleven. Met zoveel leuke festiviteiten, is het dan ook niet vreemd dat veel mensen en bedrijven zoeken naar een online cateraar voor hun Catering in t Harde. Het maakt niet uit of u een zakelijk feestje houdt of een particulier feestje houdt. Voor de lekkerste catering uit uw streek gaat u naar Happie Delivery.

Hapjes en gerechten laten bezorgen voor jouw feestje of voor een bedrijfsbijeenkomst, babyshower of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Catering in t Harde. Via onze webwinkel heeft u uw lievelingsgerechten simpel geregeld. Maar wat voor gerechten kunt u allemaal bestellen? U kunt bij ons terecht voor heerlijke lunches, de allerbeste party snacks, de meest smakelijke avondmaaltijden, maar ook de gezelligste BBQ party's, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en tenslotte weer tot het afbreken. Zowaar de vaat wordt geregeld. Dat is toch super?

Catering in t Harde nodig? Welke type leveren wij allemaal?

Er zijn erg veel opties bij Happie Delivery . Zo kunt u de volgende type maaltijden bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De verste lunches bestel je Happie Catering in t Harde. Voor een ieder is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. U kunt uw lunchpakketten per persoon laten verpakken. Ook als u uw lunchpakketten op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Happie Delivery maakt uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij ook uiterste best voor een gezondere natuur.

High Tea 

Wilt u authentiekers dan een gebruikelijke lunch, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse menus helemaal vol met lekkere zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld makarons, boterkoek en uitgebreide ciabattas met roomkaas. Te laten bezorgen voor grotere groepen of kleine bijeenkomsten. Hebben jullie dieetwensen? Happie Delivery houdt er uiteraard rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is totaal geen moeite.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De beste Catering in t Harde ,kan je wel zeggen. De keuze op onze website is enorm. U vindt van Spaanse menu’s tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo kiest u helemaal zelf welk menu wij op uw bijeenkomst presenteren.

BBQ catering

Ook zin in een echt zomers feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in t Harde. Dit kan u van A tot Z door ons laten regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-pakket, of dat u ook een BBQ-meester wilt laten komen. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues kunnen worden bezorgd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en originele borrelhapjes regelen doet heel Nederland via de webshop van Happie Delivery Catering in t Harde. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder lievelings borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De fingerood worden geleverd in heel Holland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele menus vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat perfect past bij uw event.

 

Jouw producten warm laten leveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in t Harde kan uw producten afleveren wanneer, waar en hoe u dat uitkomt. Is het beter dat de producten koud geleverd worden en dat u deze zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm wordt bezorgd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo bestaat ons assortiment uit Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering in onze webshop. Ook voor niet alledaagse catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in t Harde bestellen!

Happie Delivery staat voor authentieke  en smaakvolle catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!