Catering in Stevensbeek

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Stevensbeek
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een evenement geregeld via Happie Delivery . Het was goed georganiseerd. Het personeel is erg vrolijk en kundig en het diner was erg lekker. Ga zo door!. "

- Meneer C. Slooten .

Thanks dames en heren! Het feestje was fantastisch. Onze feestgangers waren helemaal happy. Tot de volgende keer. "

- Meneer W. Scholten .

De vereniging had van de week een Italiaans buffet bij jullie besteld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de en de service hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Mevrouw J. El Morabet .

Catering in Stevensbeek laten bezorgen doet heel Holland simpel op het internet via Happie Delivery!

Die gezellige plaats heeft veel leuks om mee te maken. Zo zijn er in deze plaats vele festiviteiten en een spetterende centrum die u jaarlijks kunt meemaken. Met zoveel leuks te doen, verbaast het u vast niet dat veel mensen en bedrijven zoeken naar een cateraar voor hun Catering in Stevensbeek. Het maakt niet uit of u een zakelijk feestje houdt of een prive feestje houdt. Voor de beste catering uit uw streek gaat u naar Happie Delivery Catering.

De beste gerechten laten leveren voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of zakelijke event doe je bij Happie Delivery Catering in Stevensbeek. Met onze webwinkel heeft u uw catering in een handomdraai voor elkaar. Maar wat voor gerechten kunt u allemaal bestellen? U kunt bij ons terecht voor zalige sandwiches en salades, de allerbeste party snacks, de meest tongstrelende buffetten, maar ook de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en als laatst weer tot het opruimen. Ook de vaat wordt gedaan. Dat is toch als muziek in de oren?

Catering in Stevensbeek nodig? Welke type bezorgen wij allemaal?

De webwinkel van Happie Delivery staat boordevol met lekkernijen. Zo kunt u de volgende type gerechten bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De beste middag maaltijden laat je bezorgen door Happie Catering in Stevensbeek. Voor allen staat er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit diverse broodjes, knapperige salades, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. U kunt uw lunches per persoon laten verpakken. Zelfs wanneer u uw lunches bij verschillende mensen wilt laten leveren, dan is dat geen probleem.Wij maken uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen wij, net als vele, voor een beter milieu.

High Tea 

Heeft u behoefte aan iets authentiekers dan een doorsnee lunch, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse menus helemaal vol met lekkere zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, scones en uitgebreide sandwiches met carpaccio. Te regelen voor grotere groepen of kleine recepties. Hebben jullie dieetwensen? Happie houdt er natuurlijk rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is allemaal geen moeite.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Stevensbeek haal je hier. De keuze in ons menu is erg groot. U vindt van Spaanse maaltijden tot visbuffetten! Ook kunt u uw menu helemaal op maat bij ons bestellen. Zo bepaalt u totaal zelf welk menu wij op uw event leveren.

BBQ catering

Houdt u van een super gezellig feestje, onder de volle zon? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Stevensbeek. Dit kan u volledig door ons laten verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-Kok wilt boeken. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues kunnen worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en originele borrelhapjes regelen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Stevensbeek. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De hapjes worden geleverd in elke provincie van ons land.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Spaanse gerechten? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele menus vindt u altijd het tapas pakket dat perfect past bij uw feestje.

 

Jouw producten warm laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Stevensbeek kan uw producten bezorgen wanneer, waar en hoe u dat wilt. Verlangt dat de maaltijden gekoeld geleverd worden en dat u het zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm bezorgd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is bekend op elk culinair terrein Zo hebben wij Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in onze arrangementen. Ook voor originele catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Stevensbeek bestellen!

Happie Delivery staat voor authentieke  en lekkere catering. Online bestellen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!