Catering in Stad aan ‘t Haringvliet

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke gelegenheid keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een evenement geregeld via Happie Delivery . Het was prima georganiseerd. Het team van Happie was zeer enthousiast en kundig en het diner was erg lekker. Ga zo door!. "

- Meneer Z. Angelus .

Thanks dames en heren! Het evenement was om van te smullen. De gasten waren enorm tevreden. We zien jullie snel. "

- Meneer T. Postma .

Onze stichting heeft afgelopen week een Italiaans buffet bij Happie Delivery geregeld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Mevrouw G. El Morabet .

Catering in Stad aan ‘t Haringvliet bestellen doet heel Nederland eenvoudig op het internet via Happie Delivery!

Deze gezellige stad biedt altijd wat mee te maken. Zo zijn er in deze plaats talloze events en een bruisende nachtleven die u op uw vrije dagen kunt meemaken. In zo’n actieve stad, is het dan ook niet vreemd dat veel mensen en bedrijven zoekend zijn naar een cateringbedrijf voor hun Catering in Stad aan ‘t Haringvliet. Het maakt niet uit of u een zakelijk event host of een prive feestje geeft. Voor de meest tongstrelende maaltijden uit uw streek komt u bij Happie Delivery Catering.

Hapjes en gerechten boeken voor bijvoorbeeld een bachelorparty, babyshower of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Stad aan ‘t Haringvliet. Met onze online bestelomgeving heeft u uw favoriete gerechten snel voor elkaar. Maar welke heerlijke opties heeft Happie Delivery allemaal? U kunt bij ons terecht voor heerlijke middagmaaltijden, de meest unieke hapjes, de meest smakelijke diners en zelfs de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het grillen en als laatst weer tot het opruimen. Ook de afwas wordt geregeld. Dat klinkt toch super?

Catering in Stad aan ‘t Haringvliet nodig? Welke type leveren wij allemaal?

Het assortiment van Happie is heel erg breed. Zo kunt u de volgende type gerechten bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De lekkerste middag maaltijden laat je regelen Happie Catering in Stad aan ‘t Haringvliet. Voor een ieder is er iets te vinden op onze site. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, knapperige salades, warme snacks, en zelfs diverse candybars. U kunt uw middagmaaltijden per persoon laten verpakken. Zelfs als u uw lunches op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk.Happie Delivery maakt alleen gebruik van ecologische verpakking. Zo doen wij, net als velen, ons uiterste best voor een gezondere natuur.

High Tea 

Wilt u luxers dan een normale lunch, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse pakketten boordevol met zalige hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, cheesecake en knapperige ciabattas met humus. Te reserveren voor grotere groepen of kleine recepties. Hebben uw gasten dieetwensen? Wij houden er vanzelfsprekend rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volkomen geen issue.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Stad aan ‘t Haringvliet ,kan je wel zeggen. De keuze op onze website is reuze. U vindt van Hollandse maaltijden tot visbuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen maaltijden laten samenstellen. Zo kiest u totaal zelf welke lekkernijen wij aan uw gasten serveren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een zonnig feestje, buiten in de tuin? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Stad aan ‘t Haringvliet. Dit kan u van A tot Z door ons laten regelen. Of u nu kiest voor alleen het BBQ-menu, of dat u ook een BBQ-Kok wilt boeken. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden bezorgd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en originele borrelhapjes bestellen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Stad aan ‘t Haringvliet. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De partysnacks worden geleverd in alle steden van Nederland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele menus vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw event.

 

Uw producten op temperatuur laten bezorgen, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Stad aan ‘t Haringvliet kan uw maaltijden bezorgen wanneer, waar en hoe u dat uitkomt. Verlangt dat de maaltijden koel geleverd worden en dat u deze zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is van alle marken thuis Zo bestaat ons assortiment uit Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in onze webshop. Ook voor originele catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Stad aan ‘t Haringvliet bestellen!

Happie Delivery staat garant voor unieke  en lekkere catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!