Catering in Smilde

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Smilde
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hebben een feest laten organiseren door Happie Delivery . Ze hadden het goed georganiseerd. Hun medewerkers waren zeer vrolijk en professioneel en het eten was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Meneer B. Stallem .

Thanks dames en heren! De bedrijfsborrel was zeer geslaagd. De studenten waren enorm tevreden. We zien jullie snel. "

- Mevrouw A. Jacobs .

Ons bedrijf heeft afgelopen week een Spaans buffet bij Happie Delivery geregeld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de snelheid en de services hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Meneer J. Amrani .

Catering in Smilde regelen doet heel Nederland gemakkelijk online via Happie Delivery!

Deze unieke plaats kent altijd wat te doen. Zo zijn er in deze plaats vele evenementen en een bruisende centrum die u op uw dagje vrij kunt doorstruinen. In zo’n actieve stad, is het ook niet raar dat veel particulieren en bedrijven op zoek zijn naar een online traiteur voor hun Catering in Smilde. Of u nu een bedrijfsevenement houdt of een prive feestje houdt. Voor de beste maaltijden uit uw streek neemt u contact op met Happie Delivery.

Catering bestellen voor jouw feestje of voor een bedrijfsbijeenkomst, babyshower of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Catering in Smilde. In onze webwinkel heeft u uw favoriete gerechten snel geregeld. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U zit hier helemaal goed voor geweldige middagmaaltijden, de meest unieke party hapjes, de meest smaakvolle avondmaaltijden, maar ook de gezelligste BBQ party's, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het grillen en uiteindelijk weer tot de schoonmaak. Zowaar de vuile vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch super?

Catering in Smilde nodig? Welke type bezorgen wij allemaal?

Het assortiment van Cateraar Happie Delivery is heel erg breed. Zo kunt u de volgende soorten maaltijden bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De lekkerste middag maaltijden laat je bezorgen door Happie Catering in Smilde. Voor iedereen is er iets te vinden op onze site. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, verse rauwkost, warme snacks, en zelfs diverse candybars. U kunt uw middagmaaltijden per persoon laten verpakken. Ook wanneer u uw lunches bij verschillende mensen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Happie Delivery maakt uitsluitend gebruik van ecologische verpakking. Zo doen wij ook ons best voor een beter milieu.

High Tea 

Wilt u feestelijkers dan een doorsnee lunch, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes bommetje vol met heerlijke zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek en knapperige ciabattas met humus. Te laten bezorgen voor grote groepen of kleinere bijeenkomsten. Heeft u dieetwensen? Happie Delivery houdt er absoluut rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is helemaal geen obstakel.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Smilde ,kan je wel zeggen. De keuze op onze website is enorm. U vindt van Hollandse menu’s tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen maaltijden laten samenstellen. Zo bepaalt u geheel zelf welk menu wij op uw bijeenkomst leveren.

BBQ catering

Wilt u een echt zomers feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in Smilde. Dat kunnen wij geheel voor u regelen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-pakket, of dat u ook een BBQ-meester wilt laten komen. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues worden bezorgd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en unieke borrelhapjes regelen doet heel Holland in de webshop van Happie Delivery Catering in Smilde. Met ons grote assortiment zorgen wij dat iedereen lievelings hapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De partysnacks worden geleverd in geheel Holland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele menus vindt u altijd de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw feestje.

 

Uw gerechten warm laten afleveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Smilde kan uw producten bezorgen hoe, wanneer en waar u dat wilt. wilt dat de producten koud bezorgd worden en dat u het zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm bezorgd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is van alle marken thuis Zo vindt u Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering in onze webshop. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Smilde bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor unieke  en smaakvolle catering. Online bestellen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!