Catering in Smallebrugge

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke gelegenheid keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Smallebrugge
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hadden een evenement laten organiseren door Happie Delivery . Ze hadden het prima geregeld. Het team van Happie was zeer enthousiast en professioneel en het diner was zalig. Ga zo door!. "

- Meneer Z. Angelus .

Super bedankt! De bijeenkomst was om van te smullen. De medewerkers vonden het om nooit te vergeten. Graag tot snel. "

- Mevrouw W. Bos .

Onze school heeft van het weekend een Italiaans menu bij jullie geregeld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de snelheid en de services hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Mevrouw O. Amrani .

Catering in Smallebrugge laten leveren doe je gemakkelijk op het internet via Happie Delivery!

Die gezellige plaats biedt altijd wat te doen. Zo heeft u in deze plaats tal van evenementen en een bruisende nachtleven die u gedurende het jaar kunt meemaken. In zo’n feestelijke gemeente, is het dan ook niet vreemd dat veel particulieren en bedrijven op zoek zijn naar een maaltijdbereider voor hun Catering in Smallebrugge. Het maakt niet uit of u een bedrijfsfeestje houdt of een prive feestje viert. Voor de beste gerechten uit uw streek neemt u contact op met Happie.

Hapjes en gerechten bestellen voor bijvoorbeeld een verjaardag, babyshower of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Catering in Smallebrugge. In onze webshop heeft u uw catering in een handomdraai voor elkaar. Maar welke heerlijke opties heeft Happie allemaal? U zit hier helemaal goed voor zalige lunches, de meest originele hapjes, de meest smaakvolle diners, maar ook de meest malse BBQ’s, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het grillen en uiteindelijk weer tot het opruimen. Ook de afwas wordt geregeld. Dat klinkt toch perfect?

Catering in Smallebrugge nodig? Welke soorten kunt u laten bezorgen?

Het assortiment van Cateraar Happie Delivery is heel erg breed. Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten maaltijden.

Lunch bestellen

De lekkerste lunches bestel je Happie Catering in Smallebrugge. Voor allen is er iets te vinden op onze site. Onze lunchpakketten bestaan uit diverse broodjes, verse rauwkost, warme snacks, en zelfs diverse candybars. U kunt uw middagmaaltijden per persoon laten verpakken. Zelfs als u uw middagmaaltijden op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat geen probleem.Happie Delivery maakt alleen gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen wij, net als vele, voor een beter milieu.

High Tea 

Wilt u uitgebreiders dan een zo’n gangbare lunch, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse menus helemaal vol met zalige hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld makarons, boterkoek en uitgebreide broodjes met zalm. Te reserveren voor grote groepen of kleinere feestjes. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie houdt er absoluut rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is compleet geen issue.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Smallebrugge ,durven wij wel te zeggen. Ons assortiment is reuze. U vindt van Mexicaanse menu’s tot soepbuffetten! Daarnaast kunt u uw catering geheel op maat bij ons regelen. Zo kiest u geheel zelf welk menu wij aan uw gasten serveren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in Smallebrugge. Dit kan u helemaal door ons laten regelen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-pakket, of dat u wilt dat er een BBQ-Kok naar uw huis of werk komt. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues kunnen worden geleverd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en originele hapjes regelen doet heel Nederland in de webshop van Happie Delivery Catering in Smallebrugge. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De hapjes worden geleverd in geheel Holland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw event.

 

Jouw producten warm laten bezorgen, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Smallebrugge kan uw maaltijden bezorgen hoe, wanneer en waar u dat uitkomt. Is het beter dat de maaltijden koel geleverd worden en dat u het zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm wordt bezorgd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo vindt u Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in onze arrangementen. Ook voor unieke catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Smallebrugge bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor unieke  en tongstrelende catering. Online bestellen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!