Catering in Sloten

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online uw catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elk feest keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Sloten
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een bijeenkomst laten regelen door Happie Delivery Catering. Ze hadden het goed georganiseerd. erg vrolijk en kundig en het diner was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Mevrouw Z. Stallem .

Super bedankt! Het evenement was fantastisch. De studenten waren helemaal happy. Snel nog eens doen :D. "

- Meneer T. Scholten .

De vereniging heeft afgelopen week een Italiaans menu bij jullie geregeld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Mevrouw F. Amrani .

Catering in Sloten laten leveren doet heel Nederland eenvoudig op het internet via Happie Delivery!

Deze unieke stad biedt altijd wat te doen. Zo zijn er in deze plaats vele festivals en een gezellige nachtleven die u op uw vrije dagen kunt beleven. In zo’n feestelijke gemeente, is het ook niet raar dat velen op zoek zijn naar een online cateraar voor hun Catering in Sloten. Of u nu een zakelijk feestje houdt of een particulier feestje geeft. Voor de beste maaltijden uit uw streek belt u met Happie.

De beste gerechten regelen voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, jubileum of zakelijke event doe je bij Happie Delivery Catering in Sloten. Met onze online winkel heeft u uw catering eenvoudig besteld. Maar wat voor gerechten kunt u allemaal bestellen? U kunt bij ons terecht voor heerlijke middagmaaltijden, de beste party hapjes, de meest smakelijke buffetten, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het opruimen. Zelfs de vaat wordt geregeld. Dat is toch als muziek in de oren?

Catering in Sloten nodig? Welke soorten kunt u laten bezorgen?

Er zijn super veel keuzes bij Happie Delivery . Zo kunt u kiezen uit de volgende type catering.

Lunch bestellen

De lekkerste middag maaltijden laat je regelen Happie Catering in Sloten. Voor iedereen is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw lunchpakketten individueel verpakken. Zelfs als u uw lunches op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Wij maken alleen gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen ook wij voor een fijnere wereld.

High Tea 

Heeft u behoefte aan iets uniekers dan een gewone lunch, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse opties boordevol met heerlijke zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, cheesecake en uitgebreide broodjes met humus. Te bestellen voor grote groepen of kleinere recepties. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie Delivery houdt er gewoon rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is totaal geen probleem.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Sloten ,durven wij wel te zeggen. De keuze online is reuze. U vindt van Italiaanse maaltijden tot saladebuffetten! Ook kunt u uw gerechten geheel op maat bij ons bestellen. Zo bepaalt u totaal zelf welke lekkernijen wij op uw bijeenkomst bezorgen.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een super gezellig feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in Sloten. Dat kunnen wij volledig voor u regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-menu, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar uw locatie komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden bezorgd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en authentieke borrelhapjes laten bezorgen doet heel Holland in de webshop van Happie Delivery Catering in Sloten. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen lievelings hapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De hapjes worden bezorgd in heel Nederland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Mediteraanse? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Uw producten op temperatuur laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Sloten kan uw gerechten bezorgen hoe, wanneer en waar u dat uitkomt. Verlangt dat de gerechten koel bezorgd worden en dat u deze zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo heeft u Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in ons assortiment. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Sloten bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor unieke  en lekkere catering. Online bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!