Catering in Slagharen

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Slagharen
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hebben een BBQ-party laten organiseren door Happie Delivery Catering. Het was prima georganiseerd. Hun medewerkers zijn erg vrolijk en kundig en het diner was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Meneer B. Baaldert .

Merci! Het feestje was om van te smullen. Onze feestgangers vonden het enorm leuk. Snel nog eens doen :D. "

- Meneer A. Postma .

Onze stichting heeft afgelopen week een Aziatisch diner bij jullie besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de service en de smaak hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Mevrouw D. Amrani .

Catering in Slagharen regelen doet heel Holland eenvoudig op het web via Happie Delivery!

Die unieke plaats kent altijd wat te doen. Zo geniet deze plaats tal van evenementen en een spetterende uitgaanscentrum die u door het jaar heen kunt bezoeken. Met zoveel leuke festiviteiten, is het dan ook niet vreemd dat veel mensen zoekend zijn naar een online traiteur voor hun Catering in Slagharen. Het maakt niet uit of u zakelijke bijeenkomst host of een prive feestje viert. Voor de lekkerste maaltijden uit uw streek gaat u naar Happie Delivery.

Hapjes en gerechten regelen voor bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Catering in Slagharen. Via onze online winkel heeft u uw catering eenvoudig voor elkaar. Maar welke mogelijke catering heeft Happie Delivery Catering allemaal? U kunt bij ons terecht voor zalige sandwiches en salades, de meest originele borrelhapjes, de meest smakelijke buffetten, maar ook de meest malse BBQ’s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het opruimen. Zowaar de vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch super?

Catering in Slagharen nodig? Welke soorten wordt er allemaal bezorgd?

Er zijn super veel opties bij Happie . Zo heeft u keuze uit de volgende soorten maaltijden.

Lunch bestellen

De verste lunches bestel je Happie Catering in Slagharen. Voor iedereen staat er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse rauwkost, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw middagmaaltijden individueel laten verpakken. Zelfs wanneer u uw lunches op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat geen probleem.Wij maken alleen gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen wij, net als vele, voor een gezondere wereld.

High Tea 

Heeft u uw zinnen gezet op iets feestelijkers dan een gewone lunch, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse opties boordevol met heerlijke hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, scones en knapperige sandwiches met humus. Te laten bezorgen voor grote groepen of kleine recepties. Hebben jullie dieetwensen? Happie Delivery houdt er gewoon rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volledig geen obstakel.

Buffetten

Buffeten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Slagharen ,durven wij wel te zeggen. De keuze op onze website is erg groot. U vindt van Mexicaanse menu’s tot visbuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo kiest u totaal zelf welke lekkernijen wij op uw bijeenkomst presenteren.

BBQ catering

Wilt u een zonnig feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in Slagharen. Dat kunnen wij van A tot Z voor u regelen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-menu, of dat u ook een BBQ-meester wilt laten komen. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en unieke borrelhapjes laten bezorgen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Slagharen. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen lievelings hapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De hapjes worden geleverd in elke provincie van Holland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere menus vindt u altijd de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw feestje.

 

Uw gerechten op temperatuur laten afleveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Slagharen kan uw producten bezorgen wanneer, waar en hoe u dat wilt. Is het beter dat de catering koel geleverd worden en dat u deze zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm bezorgd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo vindt u Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering op onze website. Ook voor unieke catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Slagharen bestellen!

Happie Delivery staat voor unieke  en smaakvolle catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!