Catering in Sint Maartensbrug

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke gelegenheid keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hadden een bijeenkomst laten regelen door Happie Delivery . Ze hadden het top geregeld. zeer enthousiast en professioneel en de catering was erg lekker. Ga zo door!. "

- Mevrouw M. Baaldert .

Heel erg bedankt! Het bedrijfsfeest was fantastisch. De studenten vonden het om nooit te vergeten. We zien jullie snel. "

- Meneer U. De Bruijn .

Ik heeft van het weekend een Italiaans buffet bij Happie Delivery geregeld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de en de service hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Mevrouw F. El Morabet .

Catering in Sint Maartensbrug regelen doet heel Nederland eenvoudig op het internet via Happie Delivery!

Deze buitengewone plaats kent altijd wat te doen. Zo heeft u in deze plaats talloze festiviteiten en een spetterende centrum die u door het jaar heen kunt doorstruinen. In zo’n feestelijke gemeente, is het ook niet raar dat veel mensen zoeken naar een cateringbedrijf voor hun Catering in Sint Maartensbrug. Het maakt niet uit of u een bedrijfsevenement host of een particulier feestje houdt. Voor de lekkerste maaltijden uit uw streek neemt u contact op met Happie Delivery Catering.

Hapjes en gerechten laten bezorgen voor bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Sint Maartensbrug. In onze webshop heeft u uw lievelingsgerechten simpel geregeld. Maar welke heerlijke opties kunt u allemaal bestellen? U kunt bij ons terecht voor zalige lunches, de meest originele hapjes, de meest smaakvolle diners, maar ook de gezelligste BBQ party's, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en tenslotte weer tot de schoonmaak. Zowaar de vuile vaat wordt gedaan. Dat is toch als muziek in de oren?

Catering in Sint Maartensbrug nodig? Welke type leveren wij allemaal?

De online winkel van Happie staat helemaal vol met lekkernijen. Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten maaltijden.

Lunch bestellen

De beste middag maaltijden bestel je Happie Catering in Sint Maartensbrug. Voor iedereen zit er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. U kunt uw middagmaaltijden per persoon laten verpakken. Zelfs wanneer u uw middagmaaltijden bij verschillende mensen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Wij maken alleen gebruik van ecologische verpakking. Zo zorgen ook wij voor een gezondere natuur.

High Tea 

Wilt u uitgebreiders dan een normale middagmaaltijd, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse menus boordevol met heerlijke hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld makarons, cheesecake en uitgebreide ciabattas met zalm. Te reserveren voor grote groepen of kleinere samenkomsten. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie houdt er vanzelfsprekend rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is volledig geen issue.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Sint Maartensbrug ,durven wij wel te zeggen. De keuze online is reuze. U vindt van Hollandse menu’s tot soepbuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo kiest u compleet zelf welke lekkernijen wij op uw event presenteren.

BBQ catering

Houdt u van een echt zomers feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in Sint Maartensbrug. Dit kan u helemaal door ons laten verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het BBQ-menu, of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar u op locatie komt. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues kunnen worden geleverd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en unieke hapjes bestellen doet heel Holland in de webshop van Happie Delivery Catering in Sint Maartensbrug. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen lievelings borrelhapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De borrelhapjes worden geleverd in alle steden van Nederland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze fenomenale Mediteraanse? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u ten alle tijden de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Uw gerechten op temperatuur laten afleveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Sint Maartensbrug kan uw producten afleveren wanneer, waar en hoe u dat wilt. Verlangt dat de catering koel bezorgd worden en dat u deze zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm wordt bezorgd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is bekend op elk culinair terrein Zo bestaat ons assortiment uit Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering in ons assortiment. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Sint Maartensbrug bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor originele  en smaakvolle catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!