Catering in Sint Jansklooster

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hebben een bijeenkomst laten regelen door Happie Delivery Catering. Ze hadden het prima georganiseerd. zeer aardig en professioneel en de hapjes was erg lekker. Ga zo door!. "

- Meneer Z. Essenlaar .

Heel erg bedankt! De bijeenkomst was geweldig. De teams waren enorm enthousiast. Graag tot snel. "

- Mevrouw U. Van der Linden .

Onze school had van het weekend een Italiaans buffet bij Happie Delivery geregeld. Het was top! Met de en de service hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Mevrouw H. Alaoui .

Catering in Sint Jansklooster bestellen doet heel Nederland simpel online via Happie Delivery!

Deze buitengewone stad heeft veel leuke activiteiten om mee te maken. Zo geniet deze plaats talloze events en een spetterende nachtleven die u op uw dagje vrij kunt meemaken. In zo’n feestelijke gemeente, is het dan ook niet vreemd dat velen op zoek zijn naar een traiteur voor hun Catering in Sint Jansklooster. Het maakt niet uit of u een zakelijk evenement houdt of een particulier feestje houdt. Voor de beste gerechten uit uw streek komt u bij Cateraar Happie Delivery.

Catering regelen voor jouw feestje of voor een zakelijke event, babyshower of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Sint Jansklooster. Met onze webshop heeft u uw lievelingsgerechten simpel besteld. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U bent aan het juiste adres voor heerlijke middagmaaltijden, de meest originele borrelhapjes, de meest smakelijke diners en zelfs de gezelligste BBQ party's, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het grillen en als laatst weer tot het afbreken. Ook de vuile vaat wordt gedaan. Dat is toch perfect?

Catering in Sint Jansklooster nodig? Welke soorten leveren wij allemaal?

De webshop van Cateraar Happie Delivery staat helemaal vol met heerlijkheden. Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten gerechten.

Lunch bestellen

De verste middag maaltijden laat je regelen Happie Catering in Sint Jansklooster. Voor een ieder is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunches bestaan uit diverse broodjes, knapperige salades, warme broodjes, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden individueel verpakken. Ook als u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk.Happie Delivery maakt alleen gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij, net als velen, ons best voor een gezondere natuur.

High Tea 

Wilt u feestelijkers dan een alledaagse middagmaaltijd, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse pakketten boordevol met heerlijke hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, cheesecake en knapperige broodjes met zalm. Te bestellen voor grotere groepen of kleinere samenkomsten. Hebben jullie dieetwensen? Happie houdt er natuurlijk rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is totaal geen probleem.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Sint Jansklooster ,kan je wel zeggen. De keuze op onze website is enorm. U vindt van Italiaanse maaltijden tot visbuffetten! Daarnaast kunt u uw menu helemaal op maat bij ons bestellen. Zo kiest u totaal zelf welke lekkernijen wij aan uw gasten serveren.

BBQ catering

Ook zin in een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Sint Jansklooster. Dat kunnen wij volledig voor u verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het barbecue-pakket, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar uw locatie komt. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en ambachtelijke borrelhapjes bestellen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Sint Jansklooster. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder lievelings borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De borrelhapjes worden bezorgd in geheel ons land.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden de tapas catering dat perfect past bij uw feestje.

 

Uw gerechten op temperatuur laten leveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Sint Jansklooster kan uw gerechten bezorgen wanneer, waar en hoe u dat uitkomt. Verlangt dat de maaltijden koel bezorgd worden en dat u het zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is bekend op elk culinair terrein Zo hebben wij Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in onze webshop. Ook voor catering die u niet vaak ziet bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Sint Jansklooster bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor authentieke  en lekkere catering. Online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!