Catering in Simonshaven

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elk feest keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Simonshaven
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hadden een evenement laten organiseren door Happie Delivery . Het was top georganiseerd. Het personeel is erg vrolijk en kundig en de hapjes was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw B. Stallem .

Thanks dames en heren! Het event was fantastisch. De studenten vonden het te smakelijk voor woorden. Snel nog eens doen :D. "

- Meneer Y. Postma .

De vereniging had verleden week een Mexicaans diner bij Happie Delivery geregeld. Het was top! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Mevrouw G. el Yousfi .

Catering in Simonshaven bestellen doet heel Nederland simpel op het internet via Happie Delivery!

Die unieke gemeente kent altijd wat te doen. Zo zijn er in deze plaats talloze events en een gezellige uitgaanscentrum die u jaarlijks kunt doorstruinen. In zo’n feestelijke gemeente, verbaast het u vast niet dat veel mensen en bedrijven zoekend zijn naar een maaltijdbereider voor hun Catering in Simonshaven. Het maakt niet uit of u een bedrijfsevent organiseert of een prive feestje viert. Voor de meest zalige gerechten uit uw streek komt u bij Happie.

Maaltijden laten leveren voor bijvoorbeeld een trouwerij, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Simonshaven. Via onze online winkel heeft u uw lievelingsgerechten gemakkelijk geregeld. Maar welke mogelijke catering heeft Happie allemaal? U zit hier helemaal goed voor geweldige middagmaaltijden, de beste borrelhapjes, de meest smakelijke diners en zelfs de meest malse BBQ’s, waarbij u een echte grill-koning u alles uit handen laat nemen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en tenslotte weer tot het opruimen. Ook de vaat wordt gedaan. Dat is toch geweldig?

Catering in Simonshaven nodig? Welke soorten wordt er allemaal geleverd?

De webwinkel van Happie staat bomvol met lekkernijen. Zo heeft u keuze uit de volgende type catering.

Lunch bestellen

De verste middag maaltijden laat je bezorgen door Happie Catering in Simonshaven. Voor allen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, verse salades, warme snacks, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw lunches per persoon verpakken. Zelfs als u uw lunchpakketten bij verschillende mensen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Wij maken alleen gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen wij, net als vele, voor een gezondere natuur.

High Tea 

Wilt u uniekers dan een normale middagmaaltijd, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse keuzes helemaal vol met zalige hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek en smakelijke broodjes met zalm. Te bestellen voor grotere groepen of kleinere ontmoetingen. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie houdt er vanzelfsprekend rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is totaal geen issue.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Simonshaven ,durven wij wel te zeggen. Ons assortiment is gigantisch. U vindt van Mexicaanse menu’s tot soepbuffetten! Ook kunt u uw catering geheel op maat bij ons regelen. Zo bepaalt u compleet zelf welk menu wij aan uw gasten leveren.

BBQ catering

Wilt u een zonnig feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in Simonshaven. Dat kunnen wij van A tot Z voor u regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-menu, of dat u ook een BBQ-Kok wilt laten komen. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden geleverd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en originele borrelhapjes regelen doet heel Nederland via de webshop van Happie Delivery Catering in Simonshaven. Met onze brede keuze zorgen wij dat iedereen z’n favoriete hapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De borrelhapjes worden geleverd in elke provincie van Nederland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Mediteraanse? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Jouw catering warm laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Simonshaven kan uw producten bezorgen wanneer, waar en hoe u dat uitkomt. Is het beter dat de maaltijden koel bezorgd worden en dat u het zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm bezorgd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo bestaat ons assortiment uit Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in ons assortiment. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Simonshaven bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor authentieke  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!