Catering in Siegerswoude

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Siegerswoude
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een bijeenkomst geregeld via Happie Delivery Catering. Ze hadden het prima geregeld. Het personeel was erg aardig en kundig en het diner was zalig. Ga zo door!. "

- Meneer V. Kramers .

Merci! De bedrijfsborrel was geweldig. De medewerkers waren enorm tevreden. Snel nog eens doen :D. "

- Meneer R. De Bruijn .

Onze stichting heeft afgelopen week een Aziatisch buffet bij jullie geregeld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de snelheid en de services hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Meneer H. Ben Saleh .

Catering in Siegerswoude regelen doe je gemakkelijk op het web via Happie Delivery!

Die unieke gemeente biedt altijd wat mee te maken. Zo geniet deze plaats vele festiviteiten en een bruisende centrum die u op uw dagje vrij kunt bezoeken. In zo’n actieve stad, zal het dan ook niet verbazen dat velen zoeken naar een online cateraar voor hun Catering in Siegerswoude. Het maakt niet uit of u een bedrijfsfeestje houdt of een prive feestje viert. Voor de lekkerste gerechten uit uw streek belt u met Cateraar Happie Delivery.

Catering laten leveren voor bijvoorbeeld een bachelorparty, babyshower of zakelijke event doe je bij Happie Delivery Catering in Siegerswoude. Met onze webshop heeft u uw favoriete gerechten simpel geregeld. Maar welke mogelijke catering heeft Happie allemaal? U bent aan het juiste adres voor heerlijke sandwiches en salades, de meest originele borrelhapjes, de meest smakelijke buffetten, maar ook de meest malse BBQ’s, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van de inkopen tot het grillen en als laatst weer tot het opruimen. Ook de vuile vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch super?

Catering in Siegerswoude nodig? Welke soorten leveren wij allemaal?

De webwinkel van Happie Delivery Catering staat helemaal vol met lekkernijen. Zo kunt u kiezen uit de volgende type catering.

Lunch bestellen

De beste lunches laat je bezorgen door Happie Catering in Siegerswoude. Voor iedereen is er iets te vinden op onze site. Onze lunches bestaan uit diverse broodjes, verse rauwkost, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw lunchpakketten individueel laten verpakken. Ook als u uw middagmaaltijden bij verschillende mensen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk.Happie Delivery Catering maakt alleen gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen ook wij voor een gezondere natuur.

High Tea 

Heeft u trek in iets authentiekers dan een alledaagse lunch, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse pakketten helemaal vol met heerlijke zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, scones en uitgebreide broodjes met humus. Te laten bezorgen voor grote groepen of kleine samenkomsten. Hebben jullie dieetwensen? Happie Delivery houdt er gewoon rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volkomen geen moeite.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Siegerswoude ,kan je wel zeggen. Ons assortiment is gigantisch. U vindt van Mexicaanse maaltijden tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo bepaalt u compleet zelf welke lekkernijen wij aan uw gasten serveren.

BBQ catering

Ook zin in een zonnig feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in Siegerswoude. Dat kunnen wij helemaal voor u verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-menu, of dat u ook een BBQ-koning wilt boeken. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden bezorgd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en unieke borrelhapjes laten bezorgen doet heel Nederland in de webshop van Happie Delivery Catering in Siegerswoude. Met onze brede keuze zorgen wij dat iedereen lievelings hapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De partysnacks worden geleverd in elke provincie van ons land.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Mediteraanse? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u altijd het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Jouw catering op temperatuur laten leveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Siegerswoude kan uw gerechten bezorgen wanneer, waar en hoe u dat uitkomt. wilt dat de producten gekoeld bezorgd worden en dat u het zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm wordt bezorgd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo heeft u Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering op onze website. Ook voor unieke catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Siegerswoude bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor originele  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!