Catering in Scheerwolde

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online uw catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een super groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Scheerwolde
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hadden een bijeenkomst laten organiseren door Happie Delivery Catering. Het was prima georganiseerd. Het personeel is zeer aardig en professioneel en het eten was erg lekker. Ga zo door!. "

- Meneer M. Stallem .

Thanks dames en heren! De bedrijfsborrel was zeer geslaagd. De teams waren helemaal happy. We zien jullie snel. "

- Mevrouw A. Bos .

Ik had verleden week een Aziatisch menu bij Happie Delivery besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de service en de smaak hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Mevrouw D. Amrani .

Catering in Scheerwolde laten bezorgen doet heel Nederland eenvoudig online via Happie Delivery!

Die gezellige stad kent altijd wat te doen. Zo heeft u in deze plaats vele festiviteiten en een gezellige centrum die u op uw dagje vrij kunt bezoeken. In zo’n actieve stad, is het dan ook niet vreemd dat veel mensen zoeken naar een traiteur voor hun Catering in Scheerwolde. Of u nu een bedrijfsevent houdt of een prive feestje houdt. Voor de lekkerste gerechten uit uw streek komt u bij Happie Delivery Catering.

Maaltijden boeken voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Scheerwolde. Met onze online bestelomgeving heeft u uw favoriete gerechten simpel geregeld. Maar wat voor gerechten heeft Happie Delivery allemaal? U kunt bij ons terecht voor zalige middagmaaltijden, de meest originele borrelhapjes, de meest tongstrelende diners, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een echte grill-koning u alles uit handen laat nemen. Van het aansteken van de BBQ tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot de schoonmaak. Ook de vuile vaat wordt gedaan. Dat is toch super?

Catering in Scheerwolde nodig? Welke soorten kunt u laten bezorgen?

Het assortiment van Happie Delivery is heel erg breed. Zo heeft u keuze uit de volgende soorten catering.

Lunch bestellen

De lekkerste lunches laat je regelen Happie Catering in Scheerwolde. Voor allen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunches bestaan uit diverse broodjes, verse rauwkost, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw lunchpakketten per persoon verpakken. Zelfs wanneer u uw lunches op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Wij maken alleen gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij, net als velen, ons uiterste best voor een gezondere natuur.

High Tea 

Heeft u behoefte aan iets uniekers dan een normale middagmaaltijd, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes boordevol met lekkere zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek en smakelijke sandwiches met roomkaas. Te laten bezorgen voor grote groepen of kleine feestjes. Heeft u dieetwensen? Happie houdt er absoluut rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volkomen geen obstakel.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Scheerwolde ,kan je wel zeggen. De keuze op onze website is gigantisch. U vindt van Spaanse menu’s tot soepbuffetten! Daarnaast kunt u uw menu geheel op maat bij ons bestellen. Zo kiest u helemaal zelf welke gerechten wij op uw event bezorgen.

BBQ catering

Wilt u een super gezellig feestje, onder de volle zon? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Scheerwolde. Dat kunnen wij helemaal voor u regelen. Of u nu gaat voor alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-meester wilt boeken. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s kunnen worden geleverd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en originele borrelhapjes laten bezorgen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Scheerwolde. Met ons grote assortiment zorgen wij dat een ieder z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De fingerood worden geleverd in elke provincie van Nederland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Spaanse gerechten? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele pakketten vindt u altijd het tapas pakket dat perfect past bij uw bijeenkomst.

 

Uw maaltijden warm laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Scheerwolde kan uw gerechten afleveren wanneer, waar en hoe u dat wilt. Verlangt dat de maaltijden gekoeld geleverd worden en dat u deze zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm wordt bezorgd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is van alle marken thuis Zo vindt u Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering op onze website. Ook voor originele catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Scheerwolde bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor unieke  en lekkere catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!