Catering in Sassenheim

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online uw catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke bijeenkomst keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Sassenheim
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hadden een evenement laten organiseren door Happie Delivery . Ze hadden het goed georganiseerd. Het team van Happie is erg aardig en kundig en de catering was erg lekker. Ga zo door!. "

- Mevrouw L. Slooten .

Super bedankt! Het evenement was om van te smullen. De teams vonden het super gezellig. Graag tot snel. "

- Meneer R. Dekker .

Onze stichting heeft van het weekend een Mexicaans buffet bij Happie Delivery geregeld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de snelheid en de services hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Meneer . Ben Saleh .

Catering in Sassenheim bestellen doe je eenvoudig op het internet via Happie Delivery!

Deze gezellige plaats biedt altijd wat mee te maken. Zo zijn er in deze plaats tal van festivals en een bruisende centrum die u jaarlijks kunt meemaken. In zo’n feestelijke gemeente, is het dan ook niet vreemd dat veel particulieren en bedrijven op zoek zijn naar een cateraar voor hun Catering in Sassenheim. Het maakt niet uit of u een zakelijk evenement organiseert of een prive feestje houdt. Voor de lekkerste catering uit uw streek gaat u naar Happie.

De beste gerechten regelen voor bijvoorbeeld een bachelorparty, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Sassenheim. In onze webshop heeft u uw catering snel besteld. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U kunt bij ons terecht voor heerlijke lunches, de beste fingerfood, de meest smaakvolle diners en zelfs de meest malse BBQ’s, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en als laatst weer tot de schoonmaak. Zowaar de vuile vaat wordt geregeld. Dat is toch geweldig?

Catering in Sassenheim nodig? Welke type leveren wij allemaal?

Het assortiment van Happie Delivery Catering is heel erg breed. Zo heeft u keuze uit de volgende type catering.

Lunch bestellen

De beste middag maaltijden laat je bezorgen door Happie Catering in Sassenheim. Voor allen zit er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit diverse broodjes, verse salades, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. U kunt uw lunches individueel laten verpakken. Zelfs als u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Happie maakt uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen wij, net als vele, voor een fijnere wereld.

High Tea 

Wilt u uitgebreiders dan een gewone middagmaaltijd, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse opties helemaal vol met zalige zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, cheesecake en smakelijke ciabattas met zalm. Te laten bezorgen voor grotere groepen of kleine samenkomsten. Hebben jullie dieetwensen? Wij houden er vanzelfsprekend rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is compleet geen moeite.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Sassenheim haal je hier. De keuze in ons menu is enorm. U vindt van Aziatische maaltijden tot visbuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo kiest u totaal zelf welke gerechten wij op uw event serveren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een echt zomers feestje, onder de volle zon? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Sassenheim. Dit kan u helemaal door ons laten regelen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-pakket, of dat u ook een BBQ-meester wilt boeken. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s worden geleverd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en originele borrelhapjes laten bezorgen doet heel Holland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Sassenheim. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De partysnacks worden geleverd in elke provincie van ons land.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele menus vindt u altijd de tapas catering dat perfect past bij uw feestje.

 

Uw producten warm laten bezorgen, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Sassenheim kan uw gerechten bezorgen hoe, wanneer en waar u dat wilt. Is het beter dat de catering gekoeld geleverd worden en dat u deze zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is bekend op elk culinair terrein Zo bestaat ons assortiment uit Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering in onze webshop. Ook voor niet alledaagse catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Sassenheim bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor authentieke  en smaakvolle catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!