Catering in s-Heerenbroek

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elk feest keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in s-Heerenbroek
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een bijeenkomst geregeld via Happie Delivery Catering. Het was goed georganiseerd. Het personeel is zeer enthousiast en kundig en de catering was smaakvol. Ga zo door!. "

- Meneer B. Vogelaar .

Merci! Het bedrijfsfeest was geweldig. De teams vonden het te smakelijk voor woorden. Tot volgend jaar. "

- Meneer W. Jacobs .

Ons bedrijf heeft van het weekend een Aziatisch diner bij Happie Delivery geregeld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de snelheid en de services hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Meneer A. Ait Haddou .

Catering in s-Heerenbroek regelen doet heel Nederland gemakkelijk op het web via Happie Delivery!

Die gezellige stad heeft veel leuks te bieden. Zo geniet deze plaats talloze bezienswaardigheden en een spetterende uitgaanscentrum die u op uw dagje vrij kunt doorstruinen. Met zoveel leuks te doen, verbaast het u vast niet dat veel particulieren en bedrijven zoekend zijn naar een cateringbedrijf voor hun Catering in s-Heerenbroek. Of u nu een zakelijk event host of een particulier feestje geeft. Voor de lekkerste maaltijden uit uw streek gaat u naar Happie Delivery.

Catering laten leveren voor jouw feestje of voor een bedrijfsbijeenkomst, jubileum of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Catering in s-Heerenbroek. In onze online winkel heeft u uw catering gemakkelijk besteld. Maar wat voor gerechten heeft Happie Delivery allemaal? U bent aan het juiste adres voor zalige sandwiches en salades, de allerbeste party hapjes, de meest tongstrelende diners, maar ook de meest malse BBQ’s, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van de inkopen tot het grillen en uiteindelijk weer tot het afbreken. Zelfs de vuile vaat wordt geregeld. Dat is toch als muziek in de oren?

Catering in s-Heerenbroek nodig? Welke type kunt u laten leveren?

De online winkel van Happie staat helemaal vol met heerlijkheden. Zo heeft u keuze uit de volgende soorten catering.

Lunch bestellen

De verste lunches laat je regelen Happie Catering in s-Heerenbroek. Voor iedereen is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden per persoon verpakken. Ook als u uw middagmaaltijden op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Happie maakt alleen gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij ook uiterste best voor een fijnere wereld.

High Tea 

Heeft u trek in iets uitgebreiders dan een doorsnee lunch, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse menus boordevol met zalige zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek en heerlijke sandwiches met carpaccio. Te bestellen voor grote groepen of kleinere recepties. Heeft u dieetwensen? Happie Delivery houdt er gewoon rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is helemaal geen obstakel.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in s-Heerenbroek ,durven wij wel te zeggen. De keuze online is erg groot. U vindt van Italiaanse menu’s tot visbuffetten! Ook kunt u uw menu helemaal op maat bij ons regelen. Zo kiest u helemaal zelf welke maaltijden wij op uw bijeenkomst presenteren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een zonnig feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering in s-Heerenbroek. Dat kunnen wij geheel voor u regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-menu, of dat u ook een BBQ-koning wilt laten komen. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues kunnen worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en authentieke hapjes regelen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in s-Heerenbroek. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De fingerood worden bezorgd in geheel Nederland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u altijd het tapas pakket dat perfect past bij uw event.

 

Uw gerechten op temperatuur laten leveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in s-Heerenbroek kan uw maaltijden bezorgen waar, wanneer en hoe u dat wilt. Verlangt dat de maaltijden koud geleverd worden en dat u deze zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm bezorgd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo vindt u Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in onze webshop. Ook voor unieke catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in s-Heerenbroek bestellen!

Happie Delivery staat voor originele  en tongstrelende catering. Online bestellen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!